Bailly izgatottan várja Unitedes karrierjét

Eric Bailly, José Mourinho elsõ igazolása a Manchester United élén, egy videót osztott meg Instagram profilján szezon elõtti személyes edzésérõl és már alig várja, hogy elkezdhesse karrierjét a Vörös Ördögöknél.


Az elefántcsontparti válogatott játékos a Villarreal CF-tõl érkezett a Unitedbe június 6-án, és bár az átigazolás még függ a munkavállalási engedélytõl, hamarosan találkozni fog új csapattársaival, amint a játékosok visszatérnek felkészülni az Aon Training Complexbe.

Az Instagramra feltöltött videót megnézve láthatjuk, hogy Bailly fáradhatatlanul edz a futópadon, azon céllal, hogy elsõ Unitedes napja elõtt is megfelelõ erõnléti állapotnak örvendhessen.

Az elsõ, MUTV-nek adott interjújában Bailly beszélt vágyáról, miszerint minél hamarabb szeretne berendezkedni Manchesterben és elsajátítani az angol futball stílusát amilyen hamar csak lehet.

 

 

 


"Amondó vagyok, hogy nagyon fontos minél hamarabb berendezkednem" - mondta az impozáns középhátvéd az MUTV-nek. "Remélem, hogy az edzõi stáb és a játékosok segítségével ez teljesülni fog amilyen hamar csak lehet."

"Fontos, hogy meglegyen az itteni futball dinamikája és tempója a szezon kezdetére. És mint mondtam, remélhetõleg a klubnál lévõk segítségével ezt gyorsan el tudom majd érni."

Bailly nem az egyetlen Vörös Ördög, aki még a klub felkészülési szezonja elõtt saját edzést végzett. Adnan Januzaj, Ander Herrera, Andreas Pereira, Antonio Valencia, Luke Shaw, Memphis Depay, Tim Fosu-Mensah és Tyler Blackett mind töltöttek fel edzõtermi videókat vagy fotókat a közösségi médiába, melyeket a kemény munka és az önfejlesztés címkéivel láttak el.

Mourinho körülbelül két hétet fog dolgozni az Aon Training Complexben új játékosaival, mielõtt kiválasztja a Kínába utazó keretet a 2016-os, Aon által támogatott felkészülési túrára.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!