Mourinho reméli, hogy Bailly lesz a United Varane-ja

José Mourinho szeretné Eric Bailly-t hozzásegíteni, hogy õ legyen a Manchester United Raphael Varane-ja.


A United 30 milliós középhátvédje 82 percet játszott Mourinho elsõ barátságos felkészülési mérkõzésén kinevezése óta, melyet 2-0-ra nyertek a Wigan ellen.

Bailly a szurkolók által is elismert, jó teljesítményt nyújtott a DW Stadiumban és Mourinho hiszi, hogy a 22 éves játékos nagy potenciállal rendelkezik.

"Mindent meg fogok tenni, hogy jobbá tegyem õt, mint azt tettem korábban a kezeim alatt dolgozó védõkkel, mint például Varane-nal" - mondta Mourinho, aki a Real Madridot irányította, amikor a 18 éves Varane csatlakozott a Lens-tõl 2011-ben.

 

 

 


"Tõlem telhetõen a lehetõ legjobbá próbálom tenni õt. Megmutatta a benne rejlõ potenciált, amit elvárunk, amikor úgy döntöttünk, hogy leigazoljuk õt."

"Õ egy nagyon fiatal srác, aki teljesen más környezetbõl érkezik, de láthatod, hogy hol tart jelenleg."

"Ez volt az elsõ alkalom, hogy egy olyan csapat mezét viselhette, mint a Manchester Unitedé. Nem beszél angolul, csupán a franciául vagy spanyolul beszélõkkel tud kommunikálni."

"Több játékpercet szerettem volna neki adni, mert több játékra van szüksége, mint a többieknek. Át kell éreznie és el kell kezdenie kommunikálni a pályán."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!