Csapathírek a Dortmund elleni meccs elõtt

Jose Mourinho a Borussia Dortmund elleni mérkõzés elõtt elárulta az MUTV-nek, a védelem közepén Eric Bailly és Phil Jones kezdenek majd a találkozón.


Az új igazolás, Bailly kezdõként szerepelt a Wigan elleni mérkõzésen Daley Blind párjaként, azonban Mourinho többféle variációt is szeretne kipróbálni a túra során.

A menedzser megerõsítette az MUTV-nek: "A másik meccsen [a Wigan ellen] Bailly-vel és Blinddel állítottam fel a kezdõtizenegyem védelmének tengelyét. Holnap Bailly-t és Jones-t kell a kezdõbe tennem, hogy különbözõ variációkat láthassak és szeretnénk a legjobb eredményt elérni, de nem ez a legfontosabb dolog."

A Dortmund elleni összecsapás a Sanghaj Stadiumban lesz az elsõ igazán nagy erõpróba a Unitednek, és Mourinho a mérkõzés elõtti, csütörtöki sajtótájékoztatóján elmagyarázta, miért is vár Thomas Tuchel együttesével erõs ütközetet.

 

 


"Õk egy olyan csapat, akik már öt mérkõzést játszottak, öt mérkõzés a lábukban van. Hetekkel elõttünk kezdtek el edzeni és nem szerepelt annyi játékosuk a Copa Americán vagy az Európa-bajnokságon, mint nekünk."

"Tehát gyakorlatilag nekik csak két vagy három játékosuk van távol, az egész csapatuk egy hónapja együtt dolgozik, és ismétlem, öt meccsen vannak túl. Arra számítok, hogy két olyan csapatot fogok látni, akik a felkészülés eltérõ fázisaiban vannak, de ez jó számunkra, hiszen így ez még nagyobb kihívást jelent nekünk."

"Nem azért van a felkészülés, hogy pontokat szerezzünk, szóval ha nem nyerünk, akkor nem nyerünk. Meg kell próbálnod jó kondícióba hoznod a csapatod és jobban megismerned a játékosaid. Például szeretnék látni különbözõ formációkat és különbözõ játékosokat, különbözõ pozíciókban, különbözõ kombinációkban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!