Bailly: Mourinho egy apafigura

A Manchester United védõje, Eric Bailly apafiguraként jellemezte Jose Mourinhot, amint arra készül, hogy szenzációs szezonkezdetére építve gyõzelemhez segítse csapatát a City elleni rangadón.


A Villarrealból érkezõ játékos meglepõen gyorsan alkalmazkodott a Premier League életéhez, és egyértelmûen belopta magát a szurkolók szívébe, valamint a klubnál augusztus hónap legjobbjának választották õt, miután tekintélyt parancsoló teljesítményekkel rukkolt elõ.

A Vörös Ördögök menedzsere, Jose Mourinho egyértelmûen nagy benyomást tett a 22 éves védõre és bizonyára nagy hatással lesz gyümölcsözõ karrierjére.

"Jose a szárnyai alá vett, szinte úgy, mintha a fia lennék, és ugyanezt a többi játékosával is megteszi" - mondta Bailly a United Review-nak, a klub hivatalos programfüzetének egy exkluzív interjú keretein belül.

 

 

 


"Öröm itt lenni, vele dolgozni és tõle tanulni és meg kell ragadnom a lehetõséget, elõnyt kell kovácsolnom az évek alatt a tõle áradó tapasztalatból. Nagyon szerencsés vagyok, hogy lehetõségem akadt erre és az itt töltött idõm a jövõben egy hatalmas futball tapasztalattá avanzsál majd."

Bailly elõtt 2017 januárjában az Afrikai Nemzetek Kupája is ott áll majd, miután a Sierra Leone elleni 1-1 bebiztosította Elefántcsontpart helyét a gaboni tornán. A Manchester City játékosa, Yaya Touré négy alkalommal lett az Év játékosa Afrikában és a United erõteljes védõje elismerte, ambíciói közé tartozik a díj elhódítása.

"Természetes [hogy az]" - mondta. "Mindig magas célokat kell kitûznöd, minden a befektetett munkád gyümölcse és a jutalom, amit visszakapsz érte. Bízom benne, hogy képes leszek rá az Afrikai Nemzetek Kupáján."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!