Mkhitaryan és Jones nem edzettek ma

Marcus Rashford szerepelt a Manchester United edzésén a Feyenoord elleni összecsapás elõtt, Henrikh Mkhitaryan és Phil Jones azonban nem.


A United menedzsere már megerõsítette, hogy Rashford kezdeni fog a csapat idei elsõ Európa-liga mérkõzésén a Feyenoord ellen Rotterdamban csütörtök este, és a 18 éves csatár ott volt az Aon Training Complexben a szerdán végsõ készületeket vevõ Vörös Ördögök támadói között.

Rashford a hétvégén félidõben állt be a United végül szezonbeli elsõ vereségével végzõdõ mérkõzésén, melyet Mourinho csapata a Pep Guardiola vezette Manchester Citytõl szenvedett el.

 

 

 


Mkhitaryan combsérülést szedett össze Örményország barátságos válogatott mérkõzésén a hónap elején, és eddig mindössze egyszer volt kezdõ tétmérkõzésen ezidáig. A 26.3 millió fontos nyári szerzemény várhatóan nem képezi majd a csapat részét a csütörtöki, Feyenoord elleni találkozón.

Jones elsõ szereplése az új Premier League idényben még várat magára és õ volt a másik nagy hiányzó az örmény mellett, minden más játékos edzett és készen állnak, hogy Rotterdamba repüljenek szerda délután.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!