Mkhitaryant a United kérésére nem hívták a válogatottba

A Manchester United kérvényezte, hogy Henrikh Mkhitaryant ne hívják be az örmény válogatottba a közelgõ világbajnoki selejtezõkre.


Az örmény nemzeti tizenegy csapatkapitánya a szeptemberi, Manchester City elleni hazai városi rangadó óta nincs bevethetõ állapotban, ahol combizom sérülést szenvedett.

 

A Vörös Ördögök abban reménykednek, a nyáron 26 millió fontért szerzõdtetett középpályásuk megfelelõ erõnléti állapotba kerülhet a válogatott szünet ideje alatt, ahelyett, hogy a világbajnoki selejtezõkön Románia és Lengyelország ellen lépne pályára.

 

 

"Henrikh továbbra is rehabilitációja utolsó fázisában tart baloldali combizom sérülését követõen, amelyet még szeptemberben szedett össze a Manchester Unitedben játszva" - áll a csapat fõorvosa, Steve McNally közleményében, amelyet az Örmény Labdarúgó Szövetségnek juttattak el manchesteri részrõl.

 

"Ebbõl a szempontból hálás lennék, ha engedélyeznék távolmaradását a közelgõ válogatott összetartásról és a világbajnoki selejtezõkrõl, hogy Manchesterben maradva befejezhesse rehabilitációját."

 

Az örmény szövetség által küldött válaszban az szerepel, Mkhitaryan "valószínûleg kihagyja" a válogatott soron következõ mérkõzéseit a United kérésére.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!