Lingard dicséretet kapott debütálása után

Nem kell sokat várnia második válogatottságára a Manchester United támadójának, Jesse Lingardnak, ha a bemutatkozása utáni nyilatkozatokból vonunk következtetéseket.


A 23 éves játékos a Málta elleni, 2-0-ra megnyert világbajnoki selejtezõn léphetett pályára elõször a 'Háromoroszlánosok' színeiben. A találkozót a Wembley-ben rendezték, mely fontos gólok helyszíne volt Lingardnak, hiszen gólt szerzett az FA-kupa döntõjében és a Community Shielden is.

 

Jesse végig a pályán volt, akárcsak a válogatott és a klub csapatkapitánya, Wayne Rooney is, míg Marcus Rashford az Arsenalban szereplõ Theo Walcottot váltotta a meccs utolsó 22 percére. Az angolok mindkét gólja az elsõ félidõben esett Daniel Sturridge és Delle Alli révén.

 

 

Gareth Southgate, az angol válogatott megbízott szövetségi kapitánya, aki korábban az U21-es csapatba is meghívta Lingardot, így reagált a támadó bemutatkozására: "Jesse kiemelkedõ debütáláson van túl, nagyon jól kapcsolódott a játékba és igazi veszélyt jelentett.. Ezért akartunk neki esélyt adni a kezdõcsapatban - mentalitása igazán kiváló, õ egy izgalmas, fiatal játékos."

 

"Maga a hely is remek neki, élvezte a Wembley-t, a múlt során kétszer már betalált itt a Manchester United színeiben és jó mérkõzésen van most túl."

 

Chris Smalling ezúttal nem kapott szerepet a nemzeti csapatban, mely kedd este Szlovéniában lép pályára az F-csoportban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!