Felépült Shaw és Mkhitaryan is

Jose Mourinho az MUTV-nek elmondta, Luke Shaw és Henrikh Mkhitaryan is felépült, így mindkét játékos bevethetõ a Liverpool elleni rangadón.


Shaw szeptember 18-án, a Watford elleni összecsapáson szenvedett sérülést, azóta nem játszott a Unitedben és így Marcos Rojo, valamint Daley Blind szerepelt bal bekk poszton.

 

A nyáron érkezett Mkhitaryan legutóbb szeptember 10-én, a manchesteri derbin játszott, de a hazájában hatszor a legjobb labdarúgónak megválasztott játékos immár visszanyerte egészségét. Az örmény tavaly eredményes volt az Anfielden, amikor a Borussia Dortmund Európa-liga találkozón harcolt a Liverpool ellen.

 

 

Mourinho az MUTV-nek ma adott interjújában megerõsítette, hogy mindketten felépültek és játékra készek, sõt hozzátette, mindenki visszatért a válogatottaktól és nem sérült meg senki.

 

A menedzser gratulált Jesse Lingardnak - aki bemutatkozott az angol nemzeti csapatban - és Ander Herrerának, akit elõször neveztek a spanyol keretbe.

 

"Szeretem, hogy a játékosaim válogatottakban játszanak" - mondta Jose. "Mindig nagyon büszke vagyok azokra, akiket meghívnak. És különösen kettejükre, egyikük bemutatkozott, másikuk pedig meghívót kapott a spanyol csapatba. Ez nyilvánvalóan nagyon fontos számukra, jó nekem és a klub is büszkén tekint rájuk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!