Mourinho többet vár Mkhitaryantól

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho elismerte, nyári szerzeményének, Henrikh Mkhitaryannak többet kell tennie azért, hogy kiszorítsa a csapatból a Vörös Ördögök többi támadójátékosát és ezzel állandó játéklehetõséghez jusson.


Mkhitaryan a United Fenerbache elleni Európa-liga összecsapásának utolsó fél órájára állt be Marcus Rashford helyére csütörtökön, ami a szeptemberi manchesteri derbi óta az elsõ pályára lépése volt.

 

 

Az örmény játékos és csapattársai azonban nem tudták elkerülni a vereséget Isztambulban; a 2-1-es eredmény következtében csak a harmadik helyet foglalják el az ’A’ csoportban két fordulóval a vége elõtt.

 

 

 

 

Kifejezetten Mkhitaryanról kérdezve, a mester a következõképpen reagált a Sukru Saracoglu stadionban tartott meccs utáni sajtótájékoztatón: „Többet kell tennie. Ez ilyen egyszerû.”

 

 

„Nagy elvárásaink vannak ennél a klubnál, rengeteg játékosunk van ezekre a posztokra, így jobban kell játszania Matánál, Lingardnál, Martialnál – jobban kell teljesítenie náluk. Ez ennyire egyszerû.”

 

 

„Minden menedzser meccseket akar nyerni, a világ minden menedzsere olyan játékosokat akar a pályán látni, akikrõl úgy gondolja, segítségére vannak a csapatnak, én sem vagyok ezzel másként.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!