Micki megint kezdõ lehet

Jose Mourinho utalt arra, hogy a Feyenoord elleni remeklése után Henrikh Mkhitaryan a West Ham ellen is a kezdõcsapat tagja lehet.


Az örmény játékosnak a csütörtöki találkozó volt a második olyan alkalom, amikor a kezdõcsapatba került, és a hollandok elleni összecsapáson mutatott kiváló teljesítményével a meccs embere díjat is bezsebelte.

 

A Borussia Dortmundtól nyáron érkezett játékos a mérkõzés után elmondta, nagyon bízik abban, hogy a jó teljesítménye egy új kezdetet jelent számára. A meccs utáni sajtótájékoztatón Jose Mourinho dicsérte a 27 éves támadót, utalva arra, hogy vasárnap, a WHU elleni bajnokin is a kezdõcsapat tagja lehet Micki.

 

 

"Most csak arra van szüksége, hogy megismételje ezt a teljesítményt a Premier League-ben" - nyilatkozta a menedzser. "A PL más - még egy lépés kell neki. De egyértelmû, hogy az önbizalma most magasan van."

 

"Az ilyen produkció jogot ad számára arra, hogy úgy vélje, a következõ meccsen ismét játszhat és meg kell ismételje ezt a Premier League-ben is, csak sokkal több agresszivitással."

 

"Kicsit többre van szüksége ebbõl, de tisztában vagyunk, miért vettük meg õt, tudjuk, hogy egy nagyszerû technikai képességekkel megáldott játékost vettünk. Nagyon intelligens, csodásan olvassa a játékot, remekül teljesített."
     

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!