Mourinho üdvözli Bailly visszatérését

José Mourinho kulcsfontosságúnak nevezte, hogy Eric Bailly sérülése után újra edzésbe állhatott, miután a Manchester Unitedre egy nagyon sûrû ünnepi idõszak vár a következõ hetekben.


Bailly október 23-án, a Chelsea ellen szenvedett térdsérülést, amelyet követõen a Vörös Ördögök következõ nyolc mérkõzését csak a lelátóról követhette nyomon.

 

Felépülése azonban gyorsabban sikerült az elõzetesen vártnál, és menedzsere illetve a szurkolók legnagyobb örömöre a kispadra már leülhetett tegnap, az Everton ellen 1-1-re végzõdött bajnokin.

 

Sorozatban ötödik alkalommal Phil Jones és Marcos Rojo alkották a csapat hátsó alakzatának tengelyét, teljesítményükkel késõbb pedig Mourinho dicséretét is kivívták, aki "fenomenálisnak" és "fantasztikusnak" nevezte produkciójukat azt követõen, hogy õk is hosszabb sérülésekbõl tértek vissza a csapatba.

 

A lefújást követõen a Goodison Parkban a portugál menedzser elmondta a MUTV-nek, pont a legjobbkor jött Bailly visszatérése, ugyanis szüksége van frissítésre a védelemben.

 

 

"Szükségünk volt már erre" - kezdte Baillyra utalva.

 

"Bizonyos játékosok számára gyakorlatilag lehetetlen, hogy minden mérkõzést végig játszanak, jelen pillanatban azonban ez a helyzet, mert a választási lehetõségeink szûkösek."

 

"Úgyhogy jó hír, hogy Ericre újra számíthatunk, még ha csak néhány hétig is, ugyanis tudjuk, hogy hamarosan [januárban] az Afrikai Nemzetek Kupájára megy, de legalább a karácsonyi idõszakra eggyel több játékosunk lesz bevethetõ. Ez fontos."

 

Miután az Everton ellen mindvégig a kispadon ült, így Bailly abban reménykedhet, hogy csütörtökön, a Zorya Luhansk elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkõzésen térhet vissza a pályára sérülésébõl.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!