Mourinho támogatja Jones-t

Jose Mourinho szerint a Manchester United jó formában lévõ védõje, Phil Jones visszanyerheti angol válogatottbeli helyét, miután a sérülésekbõl visszatérve klubcsapatába lenyûgözõen teljesít.


A 24 éves játékos eddigi 20 válogatottságából utolsó alkalommal csereként lépett pályára a mérkõzés végéhez közeledve Franciaország ellen 2015 novemberében a Wembleyben.

Jones leküzdötte sorozatos sérüléseit, és novemberben visszatért a United kezdõcsapatába, miután hosszú ideig tartó távolléte megkérdõjelezte jövõjét az Old Traffordon.

Mourinho maga is elismerte, hogy kellemes meglepetés volt számára, milyen fejlõdésen ment keresztül a középhátvéd visszatérése óta.

"Jones sokkal jobban teljesít, mint az elmúlt két szezonban, és mindenki reménnyel teli, hogy végre vissza tud térni a normális kerékvágásba" - mondta Mourinho szerdán a Crystal Palace elleni mérkõzést megelõzõen.

"És ki tudja? Visszatérhet a válogatottba is, elsõ számú választás lehet a Manchester Unitedben is, hiszen nagyon jó teljesítményt nyújt."

 

 

 


Jones-t a Swansea City elleni bajnokin vetette be elõször Mourinho november elején Chris Smalling távollétének köszönhetõen, és a United azóta eltelt hét mérkõzésébõl hat alkalommal kezdõ volt, melyek során nagyon jól mûködõ párost alkotott Marcos Rojoval.

"Meglep a dolog, hiszen még az irányításom alatt is elõfordultak ezek a sérülései, melyek egy idõre a partvonalon túlra kényszerítették õt" - tette hozzá Mourinho.

"Azonban elõször épülhetett fel azzal az orvosi stábbal, akikben megbízunk, és azt követõen pedig nagyon keményen dolgozott az egyik emberemmel, Carlos Lalinnal nagyjából három héten keresztül, mielõtt csatlakozott volna hozzánk, és a fizikai állapotát tekintve hatalmas elõrelépést tett."

"Most élesnek, frissnek, gyorsnak és agilisnek tûnik. Nagy feljõdésen ment keresztül és ha jól tudom már hét mérkõzésen is pályára lépett."

"Hét mérkõzés Jones-tól, nem igazán rémlik, mikor sikerült ez neki utoljára."

"Az olyan periódusokban, amikor [Eric] Bailly és [Chris] Smalling hiányoznak, és az emberek kissé megrémülnek, akkor Jones és Rojo fellépnek és már most nagyon sok mérkõzésen szerepelnek, ráadásul veretlenül, jól és határozottan játszva. Igazán boldog vagyok miattuk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!