Zlatan: Olyan vagyok, mint egy finom bor

Zlatan Ibrahimovic úgy véli, olyan, mint egy jó bor, idõvel egyre jobbá válik és szerinte 50 éves koráig is képes lenne játszani.


A Vörös Ördögök házi gólkirálya a hétvégén elérte a 16-os számot, miután duplázni tudott a WBA ellen. Bár már 35 éves, nem mutatja jelét annak, hogy elvesztette volna befolyását a pályán. Kiválóan igazodott a Premier League elvárásaihoz azóta, hogy a PSG-tõl a Unitedhez igazolt a nyáron és szinte már állandó tagja Jose Mourinho csapatának.

 

"Beilleszkedtem, boldog vagyok, jól érzem magam" - mondta a svéd csatár a szombati meccset követõen. "Még ha 35 éves is vagyok, fejben 20-nak mondanám magam. Azt hiszem, 50 éves koromig is tudnék játszani. De ahogy egyre idõsebb leszek, úgy leszek jobb és jobb - mint a bor. Szereted a bort? Ez egy tökéletes példa."

 

Ibra egész pályafutása alatt lõtte a gólokat, ám igazi hõssé a United szurkolók szemében azzal vált, ahogyan játszik a támadások során.

 

"Az egyetlen, ami meglepett itt az az, hogy itt végig megy a meccs. Itt nem arról szólnak a találkozók, hogy egyik csapat kézben tartja azt, itt hátul van a labda, majd elöl, aztán megint hátul, megint elöl. Nagyon magas a ritmus, amit tudtam és készültem rá, de a szervezetemet is fel kell készíteni rá. Különbözõ országok különbözõ bajnokságaiban játszottam és a testedet fel kell készítened mindig."

 

 

Zlatan nagyon örül annak, hogy sikerült legyõzniük egy jó formában játszó West Bromot, mely a találkozó elõtt csupán egy hellyel volt a manchesteriek mögött a tabellán.

 

"Igen, jó meccs volt" - folytatta. "Megszereztük a három pontot, de nehéz találkozó volt. Nagyon fizikális volt a játék végig, de nyertünk és örülünk ennek. Minden mérkõzés nehéz, nem csak ez, de fel voltunk készülve rá. Tudtuk ezt és keményen dolgoztunk és megvan a három pont, úgyhogy jól mentek a dolgok."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!