Mkhitaryan: Ez a legszebb gólom

A Sunderland elleni siker után Henrikh Mkhitaryan az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, mai sarkazós gólja a valaha volt legszebb találat, amit szerzett.


Zlatan Ibrahimovic jobboldali beadása után az örmény támadó hihetetlen befejezésénél Jordan Pickford kapusnak csekély esélye volt a védésre. Ez a gól a United harmadik találata volt a mérkõzésen, ami után nem sokkal Fabio Borini szépített és állította be a végeredményt.

 

"Ez volt a legszebb gól, amit valaha lõttem" - mondta Micki. "Nagyon izgultam. Az elsõ, amit tettem, hogy kinéztem a partjelzõre és láttam, hogy nem int lest, úgyhogy elkezdtem ünnepelni."

 

"Magam elé vártam a labdát, de láttam, hogy én vagyok elõrébb. Amint a labda mögém ért, az egyetlen, amit tehettem, hogy sarokkal próbálom meg, így ezt tettem és sikerült."

 

 

Mkhitaryan a meccs 61. percében állt be Jesse Lingard helyett azután, hogy sérülés miatt két találkozót ki kellett hagynia. Az örmény támadó megerõsítette, felépült teljesen és kész arra, hogy segítse csapatát ahhoz, hogy megszerezze egymás utáni ötödik bajnoki sikerét is szilveszterkor, a Middlesbrough ellen.

 

"Nem aggódom a korábbi sérülésem miatt, úgyhogy örülök, hogy visszatértem és segíthetem a csapatot. A következõ mérkõzésen is próbálom a lehetõ legtöbbet kiadni magamból. Nagyon fontos, hogy jó formában vagyunk és ezt kell folytassuk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!