Bailly: Mourinho a legjobb

Eric Bailly szerint Jose Mourinho a világ legjobb menedzsere és elmondta, sokáig szeretne az Old Traffordon maradni.


A 22 éves védõnek eddig zaklatott szezonja volt, többször sérülés miatt kényszerült oldalvonal mellé. Elõször még októberben, a Chelsea-tõl elszenvedett 0-4 során szenvedett térdsérülést, amibõl felépült, de a hónap elején ismét egy térdsérülés hátráltatta, melyet a Crystal Palace ellen szedett össze.

 

Bailly volt Mourinho elsõ igazolása, 30 millió font ellenében érkezett a Villarrealtól. A védõ elárulta, kulcsfontosságú tényezõ volt az, hogy a Unitedben szerepelhet és Jose Mourinho kezei alatt dolgozhat.

 

"Õ egy nagyszerû menedzser, a legjobb a világon, öröm együtt dolgozni vele, tanulni tõle. Remélem, hogy továbbra is így történik majd minden és sokáig a Unitednél maradok" - nyilatkozta az elefántcsontparti hátvéd.

 

"Nagyon boldog vagyok a csapat és a csapattársaim miatt. Apránként egyre többet tudok."

 

 

Szerdán kiderült, a védõ is tagja hazája nemzeti csapatának, mely a gaboni Afrikai Nemzetek Kupájára készül. Bár még csak ideiglenes keretrõl beszélhetünk, Bailly minden bizonnyal ott lesz a tornán, hogy segítse csapatát, mely szeretné megvédeni címét. A sorozat január közepén rajtol, Elefántcsontpart csoportellenfele lesz a Kongói Demokratikus Köztársaság, Marokkó és Togó.

 

Bailly felépülése sokat jelent Mourinho csapatának, mely szeretne jövõre a Bajnokok Ligájában szerepelni. A védõ nagyon szeretne minél többet játszani a szezon második felében is, hogy segíteni tudja csapatát saját maga elsõ angol bajnoki szezonjában.

 

A védõ 46-szor szerepelt a Villarreal gárdájában és gyorsan meg kellett birkóznia a La Liga és a Premier League közötti különbözõ kihívásokkal.

 

"Abból, amit a spanyol fociból látok, azt mondom, kiváló bajnokságuk van. A La Liga a világ legjobb bajnoksága, de ez itt más, sokkal közvetlenebb, sokkal több a kontakt és az erõjáték" - magyarázta Eric.

 

"És mint mondtam, apránként - és egyre több edzéssel, amit a menedzser tart - remélem fejlõdök. Manchester egy szép hely, boldog vagyok itt."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!