Bailly nem játszik hétfõn

Eric Bailly kihagyja a West Ham elleni bajnokit, sõt akár még hét találkozóról hiányozhat az Afrika Kupa miatt.


A középsõ védõ végig a pályán volt szilveszterkor, a Middlesbrough elleni, 2-1-re megnyert bajnokin, ám holnap már Elefántcsontpart csapatához csatlakozik, hogy készüljön a kontinensviadalra.

 

A híreket maga Jose Mourinho is megerõsítette a találkozót követõ sajtótájékoztatóján és ha Bailly-ék a döntõig jutnak, akkor a védõ egészen február közepéig nem lép pályára a United színeiben.

 

Ám a menedzser örül a többi belsõ védõnek, akik rendelkezésére állnak - Chris Smalling, Marcos Rojo és Phil Jones. Azt is elárulta, Wayne Rooney és Michael Carrick szereplése is esélyes hétfõn, valamint Marouane Fellaini szombati teljesítményét sem felejtette el méltatni.

 

"Bailly távozik - megy a válogatotthoz" - mondta a menedzser. "Január 2-án már ott kell lennie. Kértük, hogy legyen január 3-a a dátum, de nem mentek bele, úgyhogy a West Ham ellen nem játszhat."

 

"Tudom, hogy egy hónapra elvesztettem Bailly-t és Smallinggal, Rojóval és Jones-szal kell lehoznom - ha jól tudom - nyolc találkozót. Ezért döntöttem úgy, hogy Eric játszik [a Boro ellen] és jó volt látni a pályán, mert egy-egyben a legjobb, hisz nagyon gyors."

 

 

"Rooney-nak kisebb, de Michaelnek nagyobb esélye van a hétfõi játékra. Meglátjuk holnap."

 

"Nagyon örülök Fellaininek és annak, ahogy játszott" - folytatta Mourinho. "Nagyon boldog vagyok azért, amilyen kapcsolatban van a szurkolókkal. Azt hiszem, rájött arra, milyen hasznos is a csapat számára."

 

Mind a Unitednek, mind a West Hamnek 48 órája van arra, hogy felkészüljön a következõ mérkõzésre. Slaven Bilic csapata szombaton 1-0-ra kikapott Leicesterben.

 

"Nehéz nekünk és nehéz a West Hamnek is. Mindketten ugyanabban az idõben játszottunk, mindkettõnknek nehéz meccse volt és a játékosok nem tudnak pihenni."

 

"Nagyon nagy iramú meccset játszottak a Leicester ellen, mint ahogy mi is a Boro ellen. Most pedig 48 óránk van, ami nagyon nehéz nekünk is és nekik is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!