Micki közel volt a Liverpoolhoz

Henrikh Mkhitaryan, a Manchester United középpályása elárulta, közel állt ahhoz, hogy a Liverpoolhoz igazoljon, amikor még Brendan Rodgers volt a menedzser.


Az örmény játékos ma délután pályára léphet a Mersey-partiak ellen, de könnyen megeshetett volna, hogy fordítva legyen.

 

A középpályás 2013-ban még Ukrajnában játszott, amikor Rodgers megpróbálta õt rábeszélni arra, hogy igazoljon a Premier League-ben szereplõ klubhoz, ahol együtt szerepelhetett volna Luiz Suarezzel és Steven Gerrarddal.

 

Ám Mkhitaryan elmondta, úgy érezte, akkoriban még nem állt készen az angol bajnokság fizikális focijára és inkább a Borussia Dortmundot választotta - amit épp a Pool mostani menedzsere, Jürgen Klopp irányított.

 

"Két vagy három alkalommal is beszéltem telefonon Brendan Rodgers-szel. Õ azt mondta, nagyon akar engem és együtt játszhatnék Luis Suarezzel valamint Steven Gerrarddal" - mesélte Henrikh a Mailnek.

 

 

"Egyik felem azt gondolta, mennem kell, de a másik felem nem volt biztos ebben, mert úgy véltem, a Premier League nagy ugrás lenne egy ukrán bajnokságban játszó, vékony srácnak."

 

"Két héttel késõbb Jürgen Klopp megszakította a dán parkokhoz közeli szigeten töltött pihenését, hogy megnézzen engem Dortmundban. Tudtam, hogy remek híre van, ami a fiatalokkal való munkát illeti és miután találkoztunk, sokkal könnyebb érzésem volt a Dortmundhoz igazolni. Szerintem a helyes döntést hoztam meg."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!