Eric Bailly a Unitedbõl vonulna vissza

Eric Bailly noha csak fél szezon óta tagja a Manchester Unitednek, azonban már most meg van gyõzõdve arról, hogy karrierje hátralevõ részét az Old Traffordon szeretné tölteni.


Eric Bailly volt Jose Mourinho elsõ igazolása júniusban és a fiatal középhátvéd eddig virágzó teljesítményt nyújt elsõ szezonjában Vörös Ördögként, augusztusban a hónap játékosává választották, és a szurkolókat is lenyûgözte a védelem szívében mutatott nagy teherbírásával.

A 22 éves játékos jelenleg nemzeti kötelezettségeinek eleget téve távol van a klubtól, Elefántcsontpart színeiben játszik a gaboni Afrikai Nemzetek Kupáján. Csapatának C csoportbeli nyitómérkõzésén szerepelt, a hétfõi Togo elleni összecsapásuk 0-0-s döntetlennel ért véget, és most a Kongói Demokratikus Köztársaság elleni találkozóra készülhet fel.

"Remélhetõleg egész életemben Manchesterben játszhatok majd" - mondta Bailly múlt héten. "Nagyon boldog vagyok a csapatnál, hiszen hatalmas klubról beszélünk. Megtiszteltetés a Unitedért játszani, és remélhetõleg továbbra is legjobb teljesítményemmel tudok majd szolgálni, hogy nagy játékossá váljak ebben a klubban."

 

 

 


"Nehéz folyamatosan helyet bérelni magadnak a csapatban, de élveznem kell minden egyes percet, amit kapok, mert ez egy csodálatos klub, és nagyon boldog vagyok, hogy oda tartozom, és hogy részese lehetek. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen nagy klub játékosa lehetek. Soha nem álmodtam annál szebbet, minthogy a Manchester Unitedben játszom. Remélhetõleg minden egyes részét élvezhetem minden áldott nap" - fejtette ki bõvebben a középhátvéd.

Bailly szót ejtett a Mourinho irányítása alatt növekvõ lendületrõl is, ugyanis a csapat minden sorozatot figyelembe véve már 16 mérkõzés óta veretlen a Stoke City elleni, szombati kirándulás elõtt. A védõ magabiztos afelõl, hogy a megfelelõ irányba haladnak, és sikereket ünnepelhetnek majd ebben a szezonban.

"Van pár új játékos és a menedzser is új" - mondta. "Láthatjuk, hogy a csapat egyre összehangoltabban mozog és a hangulat is remek, valamint az eredmények is jönnek most már. Tudjuk, hogy egy olyan edzõ, mint Mourinho, a legjobbat képes kihozni játékosaiból, szóval igazán magabiztos vagyok azt illetõen, hogy a csapat még elõrébb tud jutni. A játékosok között remek egyetértés van pályán és azon kívül is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!