Eric Bailly a tartalékoknál tért vissza

Eric Bailly az Afrikai Nemzetek Kupájáról való visszatérését követõen a Manchester United tartalékcsapatában játszhatott, és ugyan az 58. percben sérülés miatt le kellett cserélni, szerencsére nem komoly a baj.


A Leigh Sports Village-ben rendezett, Everton elleni Premier League 2 mérkõzés volt Bailly elsõ United találkozója a 2017-es naptári évben.

A középhátvéd nemzeti kötelezettségeinek eleget téve az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepelt Elefántcsontpart válogatottjában, azonban visszatérhetett az Aon Training Complexbe, miután a címvédõ meglepõ módon már a csoportjából sem tudott továbbjutni.

 

 

 


Bailly magabiztosnak tûnt tekintélytparancsoló játékával, nem félt pár keményebb ütközetet is felvállalni, azonban elõvigyázatosságból az 58. percben le kellett õt cserélni, miután kapott egy kisebb rúgást a bokájára, helyét Tyrell Warren vehette át.

A sérülés kapcsán megerõsítették, szerencsére egyáltalán nem komoly az eset, az afrikai csillag a mérkõzés hátralevõ részét a bokáján egy tapasszal nézte végig a kispadról.

Az Everton 3-1-es gyõzelmével tovább növelte elõnyét a Premier League 2 tabella élén egy olyan mérkõzésen, ahol négy büntetõt is megítéltek, melyekbõl kettõt nem sikerült értékesíteni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!