Ibrahimovic még többet akar

Zlatan Ibrahimovic elmondta, még nem érte el a kitûzött gólmennyiséget, miután õ lett a legidõsebb, egy szezonban 15 Premier League találatig jutó játékos.


A United félresöpörte a bajnok Leicester City csapatát, a 35 éves Ibrahimovic csapata második gólját szerezte, a gyõzelem következtében pedig két pontra megközelítették a negyedik helyet.

Ibrahimovic elõzõ öt bajnoki szezonjából négy alkalommal 20 gól fölé jutott és elmondta, határozott célja, hogy ezt a számot ismét felülmúlja.

"A fejemben él egy cél, de nem fogom elmondani és még nem is tartunk ott" - mondta a veterán svéd csatár.

"Olyan dolog ez, amit minden évben véghez viszek, semmi új nem történt. Még mindig teljesítek. Az elmúlt évben 27 gólom volt. A statisztikák eddig ugyanazt mutatják, mint az elmúlt években."

 

 

 


A United október óta nem szenvedett vereséget a Premier League-ben, azonban a King Power Stadiumban aratott fölényes gyõzelmüket megelõzõen sorozatban három bajnoki mérkõzésen is döntetlent játszottak.

Mikor arról kérdezték, csapata visszatért-e a Bajnokok Ligája helyezést érõ pozíciókért való harcba, Ibrahimovic így felelt: "Úgy gondolom, igen. Nagy szakadék volt közöttünk pár hónapja, de ez most már kisebb."

"Szerintem saját magunk ellenségei vagyunk. Ha megnyertük volna a mérkõzéseket és azzal megkaptuk volna a pontokat, melyeket meg kellett volna szereznünk, akkor a helyzet teljesen más lenne, de oké, nézzük a többi csapatot, és remélhetõleg õk is pontokat fognak veszíteni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!