Bailly: El kell nyernem Jose bizalmát

Eric Bailly csodás elsõ szezont fut eddig a Manchester Unitednél, ám még mindig úgy érzi, el kell nyernie menedzsere bizalmát, hogy bebiztosítsa helyét a kezdõcsapatban.


A hátvéd kombinatív, kimagasló teljesítménye miatt hamar a szurkolók kedvence lett, de bemutatkozó szezonját két térdsérülés is hátráltatta eddig.

 

Miután az elefántcsontparti válogatottal kiesett az Afrikai Nemzetek Kupájának csoportkörébõl, visszatért klubcsapatához és múlt vasárnap, a Leicester City elleni bajnokin már ismét a kezdõcsapatban volt. A 22 éves játékos azt kívánja, sikerüljön továbbra is lenyûgöznie menedzserét.

 

"Egyenesen visszatértem az edzésekhez és most, egy kicsit több idõ után megint jó formában vagyok erõnlétileg. Visszatértem a többiekkel közös edzésekhez és jól érzem magam" - nyilatkozta Bailly az MUTV-nek.

 

"Még fiatal vagyok, ezért szükségem van játékidõre és ki kell érdemelnem a menedzser bizalmát, hogy módom legyen tapasztalatot szerezni. Nagyon fontos ez számomra; segít abban, hogy a legjobbamat nyújtva segíteni tudjak a csapatnak. Azért vagyok itt, hogy megragadjam a lehetõséget, amit a menedzser ad."

 

 

A United ma délután a Watfordot fogadja az Old Traffordon és szeretnének visszavágni a szezon elején elszenvedett 1-3 miatt. Bailly játszott azon a találkozón a Vicarage Roadon szeptemberben és úgy érzi, a Leicester elleni siker nagyon fontos lesz a mai meccs kapcsán is.

 

"Fontos, hogy minden játékosunk extra lökést szerez - rendkívüli labdarúgóink vannak, akik mindannyian tudnak valamit adni a csapatnak. A fáradtságot is el kell felejtenünk - ami meglehetõsen fontos, ha sorozatban jönnek a meccsek - és mindenkinek a legjobbját kell nyújtania."

 

Amennyiben Bailly pályára lép a mai összecsapáson, úgy akár szembe kerülhet M'Baye Nianggal, az AC Milantól kölcsönvett támadóval, aki a Burnley elleni bemutatkozása során egy gólt lõtt és kiosztott egy gólpasszt is.

 

"Õ egy nagyon jó francia csatár, rendkívüli sebességgel - szorosan fogjuk õrizni. Kiválóan megértik egymást Deeney-vel, aki erõs, nagyon tapasztalt és rengeteget ad a csapatának. Halálos csatárkettõst alkotnak, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lennünk, mert nagyon nehéz játszani ellenük."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!