Mourinho: Pogba mama döntetlent szeretne

José Mourinho állítása szerint Paul és Florentin Pogba édesanyja szeretné, ha csütörtökön este döntetlenre végzõdne a Manchester United és a Saint-Etienne összecsapása, ahol két fia egymás ellenfeleként lép majd pályára.


A Vörös Ördögök az Európa-liga A-csoportjának második helyén végezve kvalifikálták magukat a kieséses szakaszba, ahol a C-jelû kvartett elsõ helyén végzett Zöldeket kapták ellenfélül a legjobb 32 között. Ez pedig azt a szituációt idézte el, hogy professzionális szinten elõször szembe kerülnek egymással a Pogba-fivérek.

 

A termetes és sokoldalú védõ, Florentin várhatóan kezdõként lép majd pályára a két felvonásos párharc Old Traffordon rendezendõ odavágóján, így akár 23 éves öccsével, Paullal is szembe találhatja majd magát a pályán.

 

José Mourinho szerint ez egy kellemes helyzet a Pogba-testvérek számára, ám együtt is érez édesanyjukkal, miután beszélt a helyzetrõl Paullal.

 

"Beszéltünk errõl, de inkább jó, vicces értelemben" - kezdte a menedzser szerda délutáni sajtótájékoztatóján.

 

 

"Szerintem ez egy szép sors. Szerintem csak Pogba mama lesz egy kicsit bajban, de ez normális. Nehéz lesz a hölgynek választania. Sõt, nem nehéz, hanem lehetetlen lesz számára választani. Paultól tudom, hogy anyukája döntetlent szeretne, de jövõ héten az egyik fia mindenképpen boldog, a másik pedig szomorú lesz."

 

"Ez csak az édesanyjuknak lesz egy kicsit problémás. A fiúk élvezni fogják, élvezni fogják, hogy egymás ellen játszhatnak majd. Paul már nagyon izgatott, és biztos vagyok benne, hogy Florentin is ugyanígy érez. Szerintem ez egy jó dolog."

 

Eric Bailly, aki Mourinho mellett szintén a sajtó rendelkezésére állt a mérkõzést megelõzõen, egyetértett abban, hogy ez egy különleges összecsapás lesz a Pogba-család számára, az elefántcsontparti védõ szerint ez azonban nem térítheti el a United-küldetését, amely nem lehet más, mint a továbbjutás kiharcolása.

 

"Mindenekelõtt, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyon különleges alkalom lesz a Pogba-család és a Pogba-testvérek számára" - tette hozzá.

 

 

"De emellett azzal is tisztában vagyunk, hogy ez egy komoly téttel bíró, kieséses szakaszban rendezendõ mérkõzés is lesz egyben. Ad némi pikantériát ennek a párosításnak, megy az ide-oda viccelõdés, Paul is említést tett az érzéseirõl az edzésen, de mi teljesen a Saint-Etienne-re koncentrálunk csak."

 

"Tisztában vagyunk vele, milyen jó szezont fut idén a Saint-Etienne. Jelen pillanatban is egy nagyon jó sorozatban vannak. TV-n keresztül nyomon tudjuk követni a francia bajnokság eseményeit, legalábbis én egyértelmûen. Úgyhogy Paul nélkül is el tudom ezt mondani a társaimnak. De ez egy komoly mérkõzés lesz, amely tudjuk, hogy egyben nagyon kemény erõpróba is lesz, mert nagyon dinamikus játékosállománnyal rendelkeznek, úgyhogy felkészültünk az általuk jelentett veszélyekre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!