Mourinho véleménye a mai sikerrõl

Jose Mourinho játékosai hozzáállását dicsérte és külön kitért a két cserejátékosra, Paul Pogbára és Zlatan Ibrahimovic-ra, akik létfontosságú, gyõztes gólt hoztak össze a Blackburn Rovers ellen.


A Vörös Ördögök a 17. percben Danny Graham találatával hátrányba kerültek az Ewood Parkban, ám még az elsõ játékrészben Marcus Rashford egyenlíteni tudott, ami után Pogba hosszú felívelését Ibrahimovic juttatta a hálóba, amivel a manchesteriek bejutottak a kupa negyeddöntõjébe.

 

GONDOLATOK AZ EREDMÉNYRÕL
"Minden játékos hozzáállása igazán jó volt és azt gondolom, másmilyen hozzáállással elbuktunk volna, mert a Blackburn egy jó csapat. Jobbak voltak, mint a Championshipben szereplõ Blackburn. Csodálatos hozzáállással és hittel játszottak. Nagyon nehézzé tették számunkra a mérkõzést és ismétlem, ha máshogyan álltunk volna a meccshez, kikaptunk volna. Szóval nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal."

 

POGBA ÉS IBRAHIMOVIC REMEK JÁTÉKA
"Amikor igazán fontos játékosaim vannak a padon, akkor megpróbálok hatással lenni a találkozóra. Olykor ez nem jön össze, de ez a mentalitásuktól is függ. A félidõben beszéltem Paullal és Zlatannal. Abban a pillanatban, amikor szükség volt rájuk, teljesen készen álltak, hogy beálljanak a megfelelõ hozzáállással. Úgyhogy örülök a gyõzelemnek. Megérdemeltük. Talán a Rovers megérdemelte volna, hogy az Old Traffordra jöjjön, de jobb ez így nekik, mert így már egy nagyon nehéz Championshipre tudnak koncentrálni."

 

 

ÖRÖM, HOGY NINCS ÚJRAJÁTSZÁS
"Nagyon úgy vélem, hogy katasztrófa lett volna egy újrajátszás az Old Traffordon. Megvannak a játékosok, még a padon is, néhányan nem játszottak, de készen állnak a játékra. Természetesen ez így sokkal jobb."

 

A SZURKOLÓK, A JÁTÉKVEZETÕK ÉS A LABDASZEDÕ FIÚ DICSÉRETE
"Fantasztikus drukkereink vannak, teljes mértékben csodásak. Nagyon sajnálom, hogy a Premier League-ben nem kapnak ennyi jegyet az idegenbeli összecsapásainkra. Úgy gondolom, hogy a játékvezetõk is nagyon nyugodtan, higgadtan teljesítettek. Mindent ellenõrzésük alatt tartottak. A labdaszedõ fiú a jobbomon zseniális volt. Nagyon okos srác!"

 

VÉLEMÉNY A SORSOLÁSRÓL
"Nincs véleményem, mert a Saint-Etienne ellen kell játszani, majd döntõ jön és remélhetõleg egy újabb ellenfél az Európa-ligában. Harcolnom kell azért is, hogy bekerüljünk a legjobb négy közé a bajnokságban, úgyhogy sok dologról kell gondolkodnom. Valószínûleg a Chelsea-re csak az FA-kupa miatt gondolok, mert úgy vélem, õk bajnokok lesznek, semmi más sorozat nincs nekik, csak az FA-kupa, így ez fontos lesz számukra. Egy hónap múlva lesz az a mérkõzés, így most még nem akarok arról beszélni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!