Rashford: Készen fogunk állni a Chelsea ellen!

A Manchester United csatára, Marcus Rashford meggyõzõdéssel beszélt arról, hogy legyõzhetik a Premier League listavezetõ Chelsea-t az FA-kupa negyeddöntõjében, ahol már nem lesz újrajátszás döntetlen állás esetén.


A lehetõ legnehezebb sorsolást kapták a Vörös Ördögök a patinás kupasorozat legjobb 8 csapata között, amikor egy Stamford Bridge-i kirándulást sodort eléjük az élet, Rashford, aki vasárnap a Blackburn Rovers elleni egyenlítõgólt jegyezte, azonban szeretné, ha rendbe tudnák tenni renoméjukat, azt követõen, hogy októberben 4-0-s verésbe futottak bele Antonio Conte legénységével szemben Londonban.

 

"Tartozunk nekik ezért eggyel, úgyhogy egyértelmûen a gyõzelem megszerzéséért fogunk harcba szállni" - kezdte az angol válogatott játékos a MUTV-nek.

 

"A sorozat ezen szakaszában már minden lehetséges ellenfelünk a legmagasabb szintet képviseli, nem számít mi a sorsolás. Jó formában vannak, de mi is, ezért a gyõzelem reményében fogunk majd hozzájuk utazni."

 

Rashford nagyon hálás azért, hogy a Manchester Unitednek sikerült megnyernie az Ewood Parkban rendezett hétvégi összecsapást, különösen azt követõen, hogy Danny Graham révén a hazaiak kerültek elõnybe.

 

"Kemény mérkõzés volt" - tette hozzá.

 

"Minden évben vannak sokkoló eredmények a kupában, ahogyan azt láthattuk szombaton is, és az ellenfelünk is erre készült, de szerintem jól sikerült kezelnünk a helyzetet és olyan eredményt sikerült elérnünk, amelyet megérdemeltünk."

 

Életkorát meghazudtoló érettségrõl tett tanúbizonyságot a saját nevelésû támadó, amikor higgadt befejezésével ki tudott egyenlíteni, de nem felejtkezett el a gólpasszt adó Henrikh Mkhitaryan dicséretérõl se.

 

 

"Briliáns labda volt. Az ellenfél legtöbb játékosai az õ oldalán, körülötte álltak, de õ fel tudott nézni, kifigyelte a mozgásomat, én pedig szerencsére be tudtam fejezni a helyzetet."

 

"Néha nehéz ilyen helyzetben megfelelõen befejezni a lehetõségemet, de nekem csak az járt a fejemben, hogy a csapatom vesztésre áll és tudtam, hogy be kell találnom."

 

Miután a United ezt követõen nem igazán tudta feltörni a Championshipes csapat védekezését, José Mourinho harcba dobta a kispadról Paul Pogbát és Zlatan Ibrahimovicot is, ami döntõ jelentõségûnek bizonyult.

 

A világrekord igazolás Pogba egy remek, hosszú indítással hozta helyzetbe Ibrahimovicot, aki a labda megfelelõ pattanását megvárva helyezett a kapuba Jason Steele mellett, továbbjuttatva ezzel csapatát.

 

"Nagyszerû volt, hogy beálltak" - folytatta Rashford.

 

"Valami apróság végig hiányzott a játékunkból a mérkõzés folyamán. Csak pillanatokra volt meg bennünk, de amikor õk ketten beálltak, azzal kiegyenesedtünk, és mindenki tudta, hogy ezek a minõségi játékosok jelenthetik a különbséget, és így is lett."

 

A Vörös Ördögöket 7000 szurkolójuk kísérte el idegenbe, akik végig torkuk szakadtából biztatták övéiket, ezt pedig a tinédzserkorú játékos se hagyhatta szó nélkül.

 

"A szurkolóink velünk vannak mindenhol, de ez egy különleges nap volt számukra. Úgyhogy az, hogy gyõzelemmel tudtuk megajándékozni õket a legkevesebb volt, amit megérdemeltek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!