Hírek a friss sérültekrõl

Jose Mourinho tart attól, hogy sem Henrikh Mkhitaryan, sem pedig Michael Carrick nem játszhat a Ligakupa döntõjében vasárnap.


A két középpályást a mai, Saint-Etienne elleni 1-0-ra megnyert mérkõzésen kellett lecserélni, miután mindketten összeszedtek bizonyos sérülést, és most versenyt futnak az idõvel, hogy felépüljenek a Wembley-ben sorra kerülõ döntõre.

 

A BT Sportnak adott nyilatkozatában és a találkozó utáni sajtótájékoztatón Mourinho elmondta, hogyan is látja jelenleg a két játékos helyzetét, kiemelve, hogy meg kell õket vizsgálni, hogy pontosabb képet kapjon róluk.

 

Mikor arról kérdezték, hogy a duó készen áll-e majd hétvégére, a menedzser így reagált: "Õszintén szólva, nem hiszem. Szerintem mindketten kiestek. De ezt a saját tapasztalatom alapján mondom, nem orvosi tesztek után, amiket egyébként holnap el kell készítenünk."

 

 

"Úgy vélem, nincs esély, de ismétlem, ezt a saját tapasztalatom mondatja velem. Egy vádli, egy combizom, még ha csak kisebb sérülés is, azt jelentheti, hogy õk nem állnak majd rendelkezésemre."

 

Mkhitaryant még az elsõ félidõben váltotta Marcus Rashford, míg Carricket a szünet után helyettesítette Bastian Schweinsteiger, miközben Marouane Fellaini a kezdõcsapatban kapott helyet. 

 

"Ha elhagyod a házad, megsebezhetnek, ráadásul nem is tudod hol és mikor történhet meg" - folytatta a portugál szakember. "Ez az eredménye annak, hogy sok meccsünk van. De ha valaki kiesik, lehetõséghez jut más. Marouane és Bastian két olyan játékos, akik nem játszottak olyan sokat, de remek választ adtak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!