Zlatan: Még többre vágyom

Zlatan Ibrahimovic késõi gólja döntõnek bizonyult, amellyel a Manchester United megnyerte a Ligakupa döntõjét a Wembleyben, de a csatár már a következõ célok elérésére fókuszál.


A svéd támadó 3 perccel a rendes játékidõ vége elõtt fejelt közvetlen közelrõl a kapuba, amellyel végül 3-2-re, drámai módon tudtak felülkerekedni a Vörös Ördögök a Southamptonon, akik Zlatan elsõ gólja, illetve Jesse Lingard találata után 2-0-ról még egyenlíteni tudtak 2-2-re.

 

Miután augusztusban elhódították a Community Shieldet, a United továbbra is harcban áll három sorozatban, Ibrahimovic pedig még több sikert akar elérni.

 

Amikor arról kérdezte az MUTV, hogy mindig is gyõztes alkatnak érezte-e magát, így felelt:

"Úgy érzem igen."

 

"Bárhol játszottam, ott nyertem és emiatt boldog vagyok, mert hosszú és fantasztikus karrierem volt. Mielõtt Angliába jöttem volna, nyugodtan ülhettem volna a babérjaimon és örülhettem volna az eddigi sikereimnek. De számomra mindez nem kielégítõ, többet akarok és továbbra is sikerre éhes vagyok, minél idõsebb vagyok, csak annál jobban."

 

"Ez a második trófeám a klubbal [a Community Shield után] és hihetetlenül boldog vagyok. Gyõzni jöttem ide, és gyõzök is. A Southampton nagyon jól játszott, mi pedig nem úgy játszottunk, ahogyan általában szoktunk. De ez nem kisebbíti az érdemeiket, mert nagyon jó meccset játszottak. Nem könnyû két gólos hátrányból kiegyenlíteni, úgyhogy mindenképpen megérdemlik az elismerést. Gratulálok nekik, jól játszottak, de a trófea a miénk."

 

"Lenyûgözõ érzés, hogy megnyertük a mérkõzést. Nem volt könnyû, sõt, kifejezetten nehéz volt egy nagyon jó ellenfél ellen, de minden csak a gyõzelemrõl szól. Nem számít mennyire vagy jó, vagy éppen rossz, ha nyersz, akkor megtettél mindent, amire szükség van, ez a legfontosabb dolog."

 

 

Ibrahimovic duplájával már 26 találatnál jár a 2016/17-es szezonban, számára pedig nem kétséges, jó döntést hozott amikor múlt nyáron a Unitedbe igazolása mellett döntött.

 

"Volt egy hívásom José Mourinhotól - jó kapcsolatot ápolok vele, ezért jöttem ide" - tette hozzá.

 

"Tudom, hogy a megfelelõ döntést hoztam. Elõre megjósoltam, mire leszek képes. Ezért jöttem - ez különleges dolog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!