Ibrahimovic jövõje még bizonytalan

A svéd klasszis még várat a jövõjét illetõen, ezért ügynöke elárulta, hogy még nem kezdtek el tárgyalni a Manchester Uniteddel.


Zlatan elsõ szezonja az Old Traffordon eddig remekül sikerült, azonban a szezon végén lejár a szerzõdése a csapatnál. A játékos ügynöke szerint, még nem dõlt el Ibrahimovic sorsa.

 

A svéd csatár idén 26 gólnál jár, és vasárnapi duplájával hozzájárult ahhoz, hogy a United idén magasba emelhesse az angol Ligakupát. A meccs után a jövõjérõl kérdezték, azonban nem erõsítette meg, hogy jövõre is a Vörös Ördögök táborát fogja erõsíteni.

 

A 35 éves játékos a nyár folyamán érkezett ingyen a Paris Saint-Germain csapatától. A megállapodás egy évre szólt, azonban a szerzõdésben foglaltak alapján, amennyiben a játékos úgy dönt, hogy maradni szeretne, még egy évet az Old Traffordon tölthet.

 

 

Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola elárulta, hogy még semmi végleges megállapodás nem született az ügyben:

 

"Soha nem beszélek a szerzõdésekrõl a nyilvánosság elõtt. Szerintem ez csak a játékosra, a csapatra és rám tartozik."

 

"Úgy gondolom, hogy ezen szokásomat most is megtartom és csak élvezzük a pillanatot. Nem foglalkozunk még a jövõ szezonnal."

 

"Bármi megtörténhet, majd meglátjuk. A következõ kupára összpontosítunk. Tudom, hogy ez a mostani is nagyon fontos volt a játékos, az edzõ, valamint az én számomra is."

 

"Szeretnénk még többet nyújtani a szurkolóknak."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!