Mourinho friss információi Mkhitaryanról

A Manchester United menedzsere, José Mourinho arra számít, hogy Henrikh Mkhitaryan a Chelsea elleni, március 13-i FA-kupa negyeddöntõre térhet vissza csapatába sérülésébõl.


Az örmény válogatott kulcsszerepet vállalt a Blackburn Rovers egy körrel korábban való legyõzésébõl, mielõtt a Saint-Etienne elleni idegenbeli Európa-liga mérkõzésen térdhajlító izom sérülést nem szenvedett.

 

A problémából fakadóan a támadó középpályás kihagyni kényszerült a Ligakupa döntõjét is, emellett pedig nem lehet ott a Bournemouth elleni bajnokin és a jövõ csütörtöki, FC Rostov elleni Európa-liga összecsapáson se. 

 

Mindazonáltal Mourinho hiszi, hogy a 28 éves játékos már a felépülés útján halad, ugyanakkor egy másik játékosa, Bastian Schweinsteiger kisebb sérülésérõl is be kellett hogy számoljon.

 

"Mkhitaryan továbbra sem bevethetõ" - kezdte.

 

"Nem épült fel idõben erre a mérkõzésre. Azt hiszem, hogy a jövõ hétre, azon belül is inkább a hétvégére [a Stamford Bridge-re tett látogatásra] rendben lesz, nincsen különösebben nagyobb problémája. Bastian kisebb gonddal küszködik, de ezt leszámítva teljesen rendben vagyunk."

 

 

A portugál menedzser ígéretet tett arra, hogy kihasználja a kerete mélységében rejlõ lehetõségeket, miután a Vörös Ördögökre sûrû és megterhelõ idõszak vár.

 

"Közöltem velük [a kerettel], hogy még az a játékos is pályára léphet kezdõként a következõ mérkõzésen, aki elõtte még a meccsnapi keretben se volt benne, ez pedig a realitás" - tette hozzá.

 

"Mérkõzésrõl-mérkõzésre kell haladnunk. Ha úgy döntünk, hogy egyik sorozatot se helyezzük prioritásba, ahogyan el is mondtuk, hogy mindegyik sorozat fontos, akkor nem állíthatunk össze úgy csapatot, hogy ez a csapat ezen a meccsen, az a csapat meg azon a meccsen játszik. Mérkõzésrõl-mérkõzésre kell haladnunk, finom hangolni kell a részleteket és meg kell próbálnunk erõsnek maradni, amennyire csak lehet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!