Ibrahimovic és Mings is vád alatt

Zlatan Ibrahimovicot és Tyrone Mingset is megvádolta az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) kettejük szombati, Old Traffordon történt összecsapásai után.


A Manchester United csatára röviddel azt követõen könyökölte le Mingset, hogy a védõ fejen taposta volna az 1-1-es döntetlennel végzõdõ Manchester United - Bournemouth bajnoki elsõ félidejében.

 

Ezért a mai napon az FA mindkét játékost vád alá helyezte, amelyekre kedden magyar idõ szerint este 7 óráig van lehetõségük felelni.

 

Mings hosszabb büntetés elébe nézhet, amennyiben az ellene szóló vádakat fenntartják, ugyanis az FA állítása szerint egy megszokott három mérkõzéses eltiltás egy ilyen jellegû erõszakos cselekedetért "egyértelmûen hatástalan".

 

Az FA fegyelmi szabályzata értelmében azon eseteket, amelyeket a mérkõzés játékvezetõje nem vett észre, utólagosan egy három tagú, egykori sípmesterekbõl álló bizottság vizsgálja felül, ahol egyöntetûen arra a véleményre kell jutniuk, hogy a szabálytalanság piros lapot érdemelt volna, mielõtt vád alá helyeznének bárkit is.

 

 

A korábbi Premier League bíró, Dermot Gallagher a Sky Sports New HQ-nak hétfõn azt mondta, Ibrahimovic könyöklése "minden követelménynek megfelel a piros laphoz" és a három mérkõzéses eltiltáshoz.

 

Ezáltal a Vörös Ördögök házi gólkirálya kihagyni kényszerülne a hétfõ esti, Chelsea elleni FA-kupa negyeddöntõ mérkõzést, illetve a Middlesbrough és a West Brom elleni bajnokikat is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!