Bailly reagál Vidic dicséretére

A születésnapos Eric Bailly reagált a klub egykori, legendás csapatkapitányának szavaira és elmondta, Nemanja Vidic véleménye melegséggel tölti el szívét.


Vidic nyolc, trófeákkal teli szezont töltött az Old Traffordon, jelenleg pedig már a klub nagyköveti posztját tölti be. Néhány hete, a 2017-es felkészülési túrát bemutató sajtótájékoztató után a szerb interjút adott az MUTV-nek, melyben elmondta, szerinte fényes és sikeres jövõ vár az elefántcsontparti védõre.

 

"Kedvelem Eric agresszivitását" - mondta Vida. "Ez fontos egy védõ esetében. Fiatal, de nagyon biztos a labdával. Néha sikerül helyzetet kialakítani mellette, de fontos, hogy legyen bátorsága hátul játszani. Még mindig van, amiben fejlõdni tud és egy olyan nagyszerû klubnál van, ahol minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy javuljon, úgyhogy azt gondolom, sok évig itt lesz a klubnál és remélhetõleg segíteni fog abban, hogy trófeákat nyerjen a csapat."

 

 

Eric látta az interjút, amire így reagált:

 

"Nagy öröm számomra, hogy egy olyan legenda, mint Nemanja Vidic ilyeneket mond rólam, melegséggel tölti el a szívem" - nyilatkozta az immár 23 éves játékos. "Azt mondja, kedvel engem, de mellette tanácsot is adott."

 

"Mint mondja, fiatal vagyok, nagyszerû klubnál vagyok és továbbra is keményen kell dolgoznom a fejlõdés érdekében, hisz sok dolog van még, amit tanulnom kell. Így tudok segíteni a csapatnak és nagy jövõm lehet itt, Manchesterben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!