Lingard: Rashford csodálatos

Jesse Lingard csapattársát, Marcus Rashfordot a csodálatos jelzõvel illette, miután a csatár lenyûgözõ szabadrúgásgóljával 1-0 arányban legyõzték a Celta Vigot Spanyolországban.


Rashford második félidõben szerzett találata döntõnek bizonyult a találkozón, aminek köszönhetõen az odavágón nagyon fontos elõny birtokába jutottak a következõ héten esedékes, Old Traffordon megrendezésre kerülõ visszavágó elõtt.

A ManUtd.comnak tett mérkõzés utáni exkluzív nyilatkozatában Lingard dicsérte a klub akadémiájáról kikerülõ társát, valamint felfedte, hogyan is mûködtek együtt Marcus-szal a gól elérésének érdekében.

"Csodálatos játékos, és rendkívül nagy utat járt be" - mondta. "Minden a kemény munkáról szól és az elkötelezettségrõl, mint bizonyára tudod - neki most csak ezt az utat kell követnie. Remélhetõleg újra betalál majd, ha döntõbe jutunk."

"Az utóbbi idõben nagy hangsúlyt fektetett a rögzített szituációkra, és a szabadrúgás elõtt azt mondta nekem, hogy törjek ki a sorfal mellõl, amikor ellövi, és én így tettem. Azt hiszem ez segített kibillenteni a kapust, hiszen elõször lépett egyet balra, és ezzel terület nyílt Marcus elõtt, hogy be tudjon találni."

"Azzal, hogy én, Rashy és Micky elõre törtünk, kihasználtuk a rendelkezésünkre álló teret ellenfelünkkel szemben, és remekül vezettünk kontrákat. Nagyon fontos tud lenni az, ha rendelkezésedre állnak gyors játékosok."

 

 

 


Az eredmény azt jelenti, hogy a Unitedet mindössze 90 perc választja el az Európa-liga döntõjétõl, és Jesse elárulta, hogy az Arsenal elleni rangadóra nagyon emelkedett hangulatban készülhetnek a csapattal.

"Mindenki magabiztos" - tette hozzá Lingard. "Szeretnénk bejutni és megnyerni a döntõt. Ugyanakkor még mindig harcban vagyunk a Premier League-ben is, azonban most össze kell fognunk csapatként, és odatenni magunkat."

"Amikor hétközben nyersz, és ezt átülteted a hétvégi mérkõzésbe, az nagyon jót tesz az önbizalmadnak. Készen kell állnunk a vasárnapra, hiszen újabb kemény találkozó következik. Mostantól a szezon végéig nehéz meccsek jönnek, és mindegyiket úgy fogjuk kezelni, mintha döntõ lenne. Remélhetõleg meg tudjuk csinálni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!