Mata blogja: Pozitívnak kell maradnunk a végéig

A szezon alatt minden hétfõn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekrõl ír. A mai posztban az Arsenal elleni vereség és az Európa-liga elõdöntõ visszavágó szolgáltatta a fõbb témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Természetesen a hétvégi mérkõzésünkön született eredmény hatalmas csalódás számunkra, de én megpróbálom ismételten a pozitív oldalát nézni a dolgoknak. Egy részrõl, számos hétnyi kihagyás után újra a pályán lehettem, és fizikálisan jól éreztem magamat, ami nagyon jó dolog, mert a szezon véghajrájában vagyunk. Újra azt csinálhattam, amit a legjobban élvezek, és nagyon izgatott vagyok, hogy a tõlem telhetõ módon a legjobban segítsem a csapatot a szezon célegyenesében. A mérkõzés másik pozitív aspektusa McTominay és Tuanzebe bemutatkozása volt, amely egy újabb jele annak, hogy a klub akadémiáján jó munkát végeznek; nagyon örülök nekik. Szerintem az elsõ félidõben a mérkõzés nagyjából-egészébõl kiegyenlített volt, mert mindkét csapat helyzeteket dolgozott ki, azonban õk voltak a szerencsésebbek és tudtak gólt rúgni szinte rögtön a szünetet követõen, majd utána szinte azonnal még egy találatot tudtak szerezni, ami még nehezebbé tette számunkra a dolgokat...

 

 

Ahogy mondtam, most a hátralévõ néhány mérkõzésünkre kell koncentrálnunk, kezdve a csütörtöki fontos meccsünkkel: a Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõ visszavágóval. Az elõzõ hétvége után alaposan csökkentek az esélyeink, hogy a Premier League-ben elért helyezésünk alapján ott lehessünk a Bajnokok Ligája következõ szezonbeli kiírásában, de egészen az utolsó mérkõzésig ennek az elérésén leszünk, kezdve a következõ, Tottenham elleni bajnokival. Mint tudjátok, létezik oda egy másik út is, az Európa-liga megnyerésével, és mindent meg fogunk azért tenni, hogy ezt a célunkat elérjük. Egy nagyon szorosnak ígérkezõ összecsapást kell még lejátszanunk ehhez a Celta ellenében; elõnybõl várhatjuk a meccset, de biztos vagyok benne, hogy a meglepetésszerzés reményében érkeznek majd hozzánk és veszélyes csapat lesznek.

 

Közben Spanyolországban a Real Madrid és a Barcelona is folytatta harcát a bajnoki címért. Zidane csapata nagyszerû eredményt ért el az Atletico ellen a Bajnokok Ligájában, ezen a héten pedig a visszavágóra kerül majd sor. Számos kemény kihívás áll elõttük, majd meglátjuk miként tudnak ezeknek megfelelni.

 

Nagyon köszönöm a vereséget követõ és a felépülésem során küldött üzeneteiteket. Most már visszatértem és remélem sikerül jó formában befejeznem a szezont, megnyerjük az Európa-ligát és az összes hátralévõ bajnokinkat is.

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!