Mata blogja: Két meccs, hogy jó formába lendüljünk

A szezon alatt minden hétfõn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekrõl ír. A mai posztban a Tottenham elleni vereség és a szezonból hátralévõ két bajnoki szolgáltatta a fõbb témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Tudom, hogy rossz szájízzel olvassátok mindezt a Tottenham elleni vereséget követõen. De arra is emlékeznünk kell, hogy izgalmas napok elébe nézünk, és reményeim szerint a szezon végén azt mondhatjuk, hogy összességében egy jó szezont tudhatunk magunk mögött.

 

Az elmúlt hétvégén egy olyan stadionban vendégszerepeltünk, amely búcsút intett a futballnak. Ez volt az utolsó Premier League mérkõzés a White Hart Lanen. Természetesen sokkal jobb lett volna gyõzni és azt mondani, hogy mi voltunk az utolsók, akik elhoztuk onnan a három pontot, de nem így történt. Mindig vannak nehéz és kemény pillanatok, emellett pedig természetesen õk is megakarták nyerni a szezonbeli utolsó mérkõzésüket hazai pályán. De legalább azt elmondhatjuk, megtiszteltetés volt hogy játszhattunk a búcsúmérkõzésen, emellett pedig boldog vagyok, hogy fizikálisan is jól éreztem magamat a pályán egy ilyen nagy erõt igénybe vevõ mérkõzésen, a felépülésemet követõen.

 

 

Most itt az idõ, hogy két jó mérkõzést játszva zárjuk a szezont és a lehetõ legjobb formában várjuk az Európa-liga döntõjét. Az igaz, hogy az elmúlt két hónap során elég hektikus volt a menetrendünk, de most nagyon keményen kell küzdenünk és meg kell próbálnunk megnyernünk a hátralévõ három mérkõzésünket. Mi tényleg ezt szeretnénk.

 

Emellett szerintem az a fair, ha gratulálok a Chelsea-nek a bajnoki címükhöz. Õk voltak az idei bajnokság legkiegyensúlyozottabb csapata, ennek köszönhetõen pedig múlt pénteken a West Brom legyõzésével újabb bajnoki elsõséget ünnepelhettek, úgyhogy jár az õszinte elismerésem nekik.

 

Remélem, hogy majd mi is hasonló érzésekkel távozhatunk Stockholmból. A Celta elleni elõdöntõk nagyon kemények voltak. Az utolsó pillanatig szenvedtünk, de a végén mi jutottunk be a nagyon várt döntõbe. Azonban, ahogyan a mérkõzés után is mondtam, az ellenfelünk nagyon büszke lehet arra, amit elértek.

 

Spanyolországban továbbra se tudjuk, hogy ki nyeri a La Liga küzdelmeit, ugyanis a Real Madrid és a Barcelona is begyûjtötte a három pontot, úgyhogy minden az e heti mérkõzéseken dõl majd el. A tabella másik végén, ahogyan Angliában is, már ismerjük a kiesõk kilétét: õk az Osasuna, a Granada és a Sporting, utóbbi kettõ ugyanis elveszítette esélyét az utolsó fordulóra a Leganes és a Deportivo elleni döntetlenekkel. Mindannyiuknak sok sikert kívánok a jövõre.

 

A futballtól kicsit eltekintve, szeretnék gratulálni Rafa Nadalnak a Madridban elért ötödik elsõségéért. Egy újabb Masters 1000-es tornát írhat fel a sikerei közé, és ami még ennél is fontosabb, szeretnék rámutatni arra a harciasságra és versenyszellemre, ami jellemezte és ami azt eredményezte, hogy nem ismert gyakorlatilag elveszett labdát. Õ egy kiváló példa a szenvedélyességre és arra, hogy soha nem adja fel. Egyedülálló teniszjátékos és személyiség. 

 

Legyen szép hetetek. Remélem a Southampton és a Crystal Palace elleni bajnokinkon is gyõzelmet ünnepelhetünk majd.

 

Ölelés,

 

Juan


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!