Mata az áldozatoknak ajánlotta a gyõzelmet

Juan Mata az Ajax felett aratott gyõzelmet - mellyel a klub megnyerte az Európa-ligát - a hétfõn, a Manchester Arenánál történt terrortámadás áldozatainak ajánlotta.


Paul Pogba és Henrikh Mkhitaryan góljaival a Vörös Ördögök 2-0-ra legyõzték a stockholmi Friends Arenában az Ajax-ot, amivel a manchesteriek - a klub történelme során elõször - emelhették magasba az EL trófeáját.

 

Mata - aki kezdõ volt, majd az utolsó percekben Wayne Rooney váltotta õt - a BT Sportnak elmondta: "Manchester városának is meg akartuk nyerni ezt a serleget. Nagyon boldog vagyok ma, különösen a történtek után. Tudjuk, hogy nagyon nehéz héten megy át a város és örülünk, hogy sikerült megnyernünk ezt az áldozatokért."

 

A támadó középpályás a siker további jelentõsségérõl is említést tett, miszerint a klub jövõre ismét Bajnokok Ligájában játszhat.

 

 

"Hatalmas dolog ez nekünk" - folytatta. "Lehetõségünk volt arra, hogy eljöjjünk ide, elsõ alkalommal megszerezzük ezt a trófeát és a következõ szezonban ott legyünk a BL-ben. Megcsináltuk, amiért nagyon boldog vagyok."

 

"Személy szerint is nagyon sokat jelent az, hogy visszatértünk a legrangosabb európai kupasorozatba. Nagyszerû döntõ volt ez a szurkolóink elõtt. Ez az elsõ európai trófeám a Uniteddel és remélem, nem az utolsó."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!