Hivatalos: Carrick hosszabbított

A Manchester United hivatalosan megerõsítette, hogy Michael Carrick új szerzõdést írt alá a csapattal, amely értelmében 2018 júniusáig biztosan maradni fog.


A 35 éves játékos 2006-ban igazolt a Vörös Ördögökhöz, és az ott töltött ideje alatt rengeteg trófeát nyert, amelyek között öt Premier League, egy FA-kupa, két Ligakupa, egy FIFA-klubvilágbajnokság, egy Bajnokok Ligája, hat Community Shield, valamint egy Európa-liga trófeát tudott begyûjteni, amelyet a gálamérkõzésén fognak bemutatni, június negyedikén.

 

Carrick a következõket mondta:

 

"Nagyon fantasztikus ilyen módon befejezni ezt a szezont, egy új trófeával a tarsolyunkban. Örülök, hogy az utazásom tovább folytatódik ennél a remek csapatnál."

 

"Jelenleg a jövõ vasárnapi gálamérkõzésemre koncentrálok, amely egy nagyon büszke pillanat lesz számomra, és a családom számára is. Ez egy remek szezon befejezése. Izgatottan várom, hogy a szurkolók is láthassák azon a napon az új, csillogó Európa-liga trófeánkat."

 

 

Mourinho is megszólalt Carrick szerzõdéshosszabbításával kapcsolatban:

 

"Nagyon élveztem a közös munkát Michaellel az elmúlt szezonban. Õ egy igazi profi ebben a játékban. Nem csupán egy kiváló játékos, hanem egy fantasztikus ember is, aki egy példakép a fiatal játékosaink számára. Örülök, hogy meghosszabbította a szerzõdését, és ezúton szeretnék minden jót kívánni a jól megérdemelt gálamérkõzéséhez."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!