Mkhitaryan céljai a következõ szezonra

Henrikh Mkhitaryan mesélt arról a vágyáról, hogy a következõ szezonban Bajnokok Ligáját nyerne és kijelentette, egy olyan klubnak, mint a Manchester United, Európa legkomolyabb sorozatában kell lennie.


Az örmény középpályásnak a szurkolók tehettek fel kérdéseket a Facebookon. Beszélt arról is, hogy nagyon szeretne fejlõdni annak ellenére is, hogy nagyszerû elsõ szezont futott a klubnál, 41 alkalommal léphetett pályára, 11 gólt szerzett és 3 trófeát zsebelt be.

 

Milyen érzés ott lenni a BL-ben a Uniteddel? Samsom Ajayi
A Manchester United a Bajnokok Ligájához tartozik és mindannyian nagyon örülünk, hogy ismét ebben a nagyszerû sorozatban játszhatunk. Az új szezonban címért akarunk hajtani. A Szuper Kupa fantasztikus meccset kell hozzon a Real Madrid ellen!

 

Mik az ambícióid a következõ szezonra nézve? Neeraj Nair
Szeretnék több gólt lõni és több gólpasszt kiosztani...segíteni a csapatnak, hogy a lehetõ legtöbb serleget gyûjtsük be. A legtöbbet fogom nyújtani!

 

Hogyan jellemeznéd Jose Mourinhót? Felix von Knorring
Jose egy gyõztes. Nagyon keményen dolgozik, hogy minden egyes találkozót megnyerjen és hogy biztos legyen abban, mindannyian készen állunk, hogy 100%-ot nyújtsunk. Érzelmeket, motivációt ad nekünk. Rengeteget tanultam tõle és még fogok is.

 

Milyen érzés hallani a lelátóról a rólad írt dalt? Cait LaMancunienne
Imádom. Csodás, hogy a szurkolóink dalt költöttek nekem, nagyon motiváló, amikor hallom.

 

Mi volt a legkedvesebb pillanatod az elõzõ szezonból? Wahb Dahak
Határozottan az, amikor Stockholmban felemeltük az Európa-liga trófeáját. Sokat dolgoztunk, hogy megnyerjük ezt a sorozatot. De már nagyon várjuk, hogy megint a BL-ben legyünk.

 

 

Mit jelentett számodra, hogy te lettél az EL legjobbja? Patrick Cuadrado
Nagyon boldog voltam, hogy megszereztük a trófeát. Mindig, az egész szezon során célunk volt ez és hogy gólt tudtam szerezni a döntõben, majd felemeltük a serleget Stockholmban, az csodálatos érzés volt. Ami az egyéni elismerést illeti, természetesen megtisztelõ minden játékos számára egy ilyen díj, de a végén az számít, amit a csapat ért el.

 

Melyik gól tetszett a leginkább? Tran Thanh Phong
A skorpió-rúgásos volt a legszebb, de az EL döntõjében lõtt gyõztes gólom volt a legfontosabb.

 

Milyen tanácsokat adnál a fiamnak a focival kapcsolatban? Gary Middlebrook
A tanácsom a sikerhez, hogy mindig hinned kell önmagadban, bármit is csinálsz és keményen kell dolgoznod! Az életben bármi megtörténhet, ha magabiztos vagy, pozitív vagy és keményen dolgozol.

 

Szeretnél Örményországban létrehozni egy fociakadémiát? Nune Marukyan
Gondoltam rá és szeretném is, ha a jövõben saját filozófiámat oktathassam az örmény gyerekeknek.

 

Miként látod önmagad 15 év múlva? Donna McMahan
Nem gondolkoztam azon, mit fogok csinálni pályafutásom után, még sok évem van labdarúgóként.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások