Micki: Csak most jön a java

Henrikh Mkhitaryan kiváló elsõ szezont futott a Manchester Unitednél, ám úgy véli, a 2017/18-as idény során még jobb lesz.


A Borussia Dortmundtól érkezett támadó 41 mérkõzésen szerepelt tavaly és 11 gólig jutott, köztük betalált az Ajax elleni EL-döntõben is.

 

Micki az idei felkészülési túrán is megzörgette már a hálót, ráadásul kétszer is, mind az LA Galaxy, mind pedig a Real Salt Lake kapuját is bevette. A Manchester City elleni International Champions Cup meccs elõtt az örmény játékos az MUTV-nek nyilatkozott arról, mit tervez a javulás érdekében.

 

"Igen, biztos vagyok abban, hogy a legjobb még csak most jön, nagyon várom, mert tudom, hogy jobban tudunk teljesíteni, jobban tudok teljesíteni."

 

"Úgyhogy nagyon keményen fogunk dolgozni ezért és megpróbáljuk elérni céljainkat. Jól érzem magam. A felkészülés során szerzett gólok nem azok, amelyekre leginkább gondolok. Sokkal inkább arról szól, hogy készen álljunk, élesek legyünk. Ez a legfontosabb. Szeretném, ha az új szezonban is jönnének a gólok."

 

 

A csütörtöki, Manchester City elleni összecsapás az elsõ olyan városi derbi lesz, amit nem az Egyesült Királyságban rendeznek. Bár barátságos mérkõzés, Mkhitaryan szerint a rivalizálás remek meccset eredményez majd.

 

"Persze barátságos meccsrõl van szó, de mélyen legbelül nem lesz ez igazán barátságos. Ezek nagyon fontos találkozók számunkra, úgy fogunk játszani, ahogyan tudunk és próbálunk nyerni, mert a City ellen játszunk végülis, nem számít, hogy barátságos meccs vagy nem."

 

"Az összes mérkõzést meg akarjuk nyerni, nem számít, hogy ez a City, a Real vagy a Barcelona elleni meccs, mi csak próbáljuk megnyerni a találkozóinkat, ez a legfontosabb nekünk."

 

Tavalyi csatlakozása után Micki tudja, milyen is beilleszkedni ebbe a keretbe és a támadó nagyon örül annak, ahogyan a két idei érkezõ - Lindelöf és Lukaku - kezelte eddig a helyzetet.

 

"Nagyon jól teljesítenek edzésen" - folytatta. "Remek srácok, próbálunk segíteni nekik abban, hogy beilleszkedjenek. Nekik és nekünk is nagyon fontos az, hogy a lehetõ leggyorsabban megtegyék ezt, mert szükségünk van rájuk a szezon kezdeténél. A tõlünk telhetõ legtöbbet tesszük, hogy segítsünk nekik."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!