Mata blogja: Ez csak a kezdet, de milyen jó!

Az új szezon alatt is minden hétfõn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekrõl ír. Posztjában ezúttal a hétvégi gyõzelem mellett a barcelonai szomorú eseményekkel kapcsolatban is beszámol érzéseirõl.


Üdv mindenkinek,

 

Most a szezon második bejegyzését írom nektek, a második gyõzelmünket követõen. Remélhetõleg fenn tudjuk tartani ezt a sormintát a következõ hetekben is... ;-) A futball tekintetében, a hetet megint nagyon jó érzésekkel zárhattuk egy meggyõzõ sikert követõen, bár az eredménybeli különbség talán túlzottan nagy volt a két csapat között. Egy biztos, minden okunk megvan arra, hogy elégedettek legyünk az önbizalmunkkal és az eltökéltségünkkel, amelyet a pályán mutattunk, de emellett azt is tudjuk, hogy az utunk csak most kezdõdött meg... Fantasztikus volt látni megannyi Vörös Ördögöt a lelátón Swansea-ban. Veletek együtt ünnepelni a gyõzelmet, megfizethetetlen érzés, nagyszerûek vagytok srácok!

 

 

A következõ hétvégén új esélyünk nyílik arra, hogy növeljük a lendületünket, ezúttal a Leicester ellen, akik mindig nehéz ellenfélnek bizonyulnak. Nagyszerû lenne, ha a szezon elsõ válogatott szünetét kilenc lehetségesen megszerezhetõ pontból kilenccel kezdenénk.

 

A La Liga idénykezdete kapcsán szeretném felhívni a figyelmet a Valencia remek rajtjára. Én mindig azok közé tartozom, akik sok szerencsét kívánnak nekik. Emellett szép, gondtalan futballt láthattunk a Girona és a Betis csapataitól is, míg a Real Madrid ugyanazt a szintet hozta, amelyet az elmúlt hónapokban, illetve az Európai- és a Spanyol Szuperkupa gyõzelmek során is láthattunk tõlük.

 

A másodosztályban nem éppen a legjobb kezdést produkálta a Real Oviedo, de a csapatnak elõre kell tekintenie. Még nagyon hosszú az út!

 

Ahogy korábban is írtam, a pályán történtek miatt nagyon pozitív érzések töltik ki a napjaimat, de természetesen ez egy nagyon szomorú és tragikus hét volt mindannyiunk számára. Lehetetlenség nem arra gondolni, ami múlt héten csütörtökön Barcelonaban történt. Az elmúlt hónapokban számtalan horrorisztikus és felfoghatatlan támadás ért bennünket, amely mindannyiunkra hatással van, függetlenül attól, hogy melyik országban történt... Ezúttal a hazámban, Spanyolországban, és hogy õszinte legyek, nem könnyû szavakat találni a dühöm és az értetlenségem kifejezésére, azzal együtt, hogy minden tiszteletem és támogatásom az áldozatoké és családjaiké. Csak abban reménykedek, hogy soha többé nem kell majd hasonlóról írnom nektek...

 

Fejezzük be valami pozitívval a mai bejegyzésemet: Common Goal. Szerintem már ti is értesültetek róla, hogy Mats Hummels is csatlakozott a projekthez a héten. Szeretnék köszönetet mondani neki a részvételéért, és azért a vágyáért, hogy tenni akar az emberekért a futballon keresztül. Danke Mats! Emellett mindenkinek szeretnék köszönetet mondani, legyen futballista vagy sem, a közösségi médián keresztül felém érkezõ üzenetekért, és azért, ahogyan fogadtátok ezt a kezdeményezést. Tényleg úgy érzem, hogy ez egy nagyszerû irány, amely a futballban rejlõ közösségi erõ kihasználásával a társadalom érdekében képes lesz majd tenni. 

 

Most viszont elköszönök. Köszönöm, hogy itt vagytok. Remélem, hogy mindenki számára egy jobb hét lesz a mostani. 

 

Ölelés, 

 

Juan

 

UI: Gratulálok a spanyol nõi U19-es labdarúgó válogatottnak, akik Európa-bajnokok lettek! Nagyon megérdemeltétek annyi sorozatban elért döntõt követõen! 


Juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!