Mata blogja: 7 meccs 22 nap alatt!

Az új szezon alatt is minden hétfõn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekrõl ír. Posztjában ezúttal az elõttük álló erõltetett menet állt a középpontban.


Üdv mindenkinek,

 

Ma Asztúriából, észak-spanyolországi otthonomból írok nektek, ahol egy pihenéssel teli hetet töltöttem a barátaimmal és a családommal. Mindig nagyszerû dolog néhány napra kikapcsolódni, és azokkal lenni, akikkel a legjobban érzi magát az ember. Emellett ez egy jó lehetõség arra is, hogy erõt merítsek az elõttünk álló hónapra. A szeptember nagyon igénybe fogja venni a testünket fizikálisan, miután 22 nap alatt nem kevesebb, mint 7 mérkõzést játszunk majd. Sikerült nagyon jól kezdenünk a Premier League szezont, a kihívás pedig most már az számunkra, hogy ne csak megtartsuk ezt a szintet, de a többi sorozatban is hasonlóan tudjunk teljesíteni: úgy, mint a Bajnokok Ligájában és a Ligakupában ... Ez egy futball maraton, amely során bizonyíthatjuk, hogy a keretünk tele van jobbnál jobb játékosokkal, akik hajlandóak a képességeiket a csapat érdekében kamatoztatni. Mint tudjátok, számos pletyka látott napvilágot itt-ott az átigazolási szezon végén. A mi esetünkben azonban relatíve csendes volt ez az idõszak, leginkább Zlatan érkezését követõen. Szeretnék minden jót kívánni Andreas Pereiranak a valenciai kölcsönjátékához. Õ egy nagyszerû játékos, és remélem jó szezonja lesz, a szurkolók pedig élvezni fogják a játékát.

 

 

Ezen a héten már visszatér a Premier League is, mi pedig a Stoke Cityhez való idegenbeli látogatásunkra koncentrálunk, ahol mindig nagyon kemény meccseket játszunk. Ezt követõen újra gondolhatunk a Bajnokok Ligája estéire, amelyek végre ismét visszatérnek az Old Traffordra.

 

Holnap szakítok rá egy kis idõt, hogy részt vegyek a Soccerex világkiállításon. Ez a futball fórum a világ egyik legnagyobb ilyen jellegû rendezvénye, és itt nekem is lehetõségem lesz a közönséghez szólni, és bemutatni a Common Goal kezdeményezést. Továbbra is megyünk elõre ezzel az elgondolásunkkal, és már érezzük azoknak az embereknek a lelkesedésébõl fakadó plusz erõt, akik nemrég csatlakoztak hozzánk és érdeklõdést mutattak a projektünk iránt. További profi játékosok csatlakoztak nemrég a csapatunkhoz, hamarosan megtudjátok a nevüket is! Nagyon izgatottak vagyunk emiatt. Úgy érezzük, hogy valóra válthatjuk az álmunkat, és szeretett sportágunkon keresztül rengeteg embert támogathatunk. Köszönöm, hogy mindannyian ennyire jól fogadtátok a Common Goalt, és ahogy a fentiekben már írtam, hamarosan nagyon jó híreket oszthatunk meg veletek. Csak legyetek türelmesek :-).

 

Az elmúlt hétvége tele volt válogatott mérkõzésekkel, amelyek közül szeretném kiemelni, hogy a barátom, 'El Guaje' Villa visszatért a spanyol válogatottba, amely legyõzte Olaszországot. Nem lehet kérdéses, hogy õ országunk történetének egyik legnagyszerûbb csatára, egy fenomenális játékos. Gratulálok 'Guaje', megérdemelted. Emellett a spanyol kosárlabda válogatott is fantasztikusan kezdte az Európa-bajnokságot, nagyarányú gyõzelmeket aratva az elsõ két mérkõzésén. A csapatban néhány név cserélõdött, de a csapat magja és a lelkület megmaradt. A szurkolók imádják a csapatot, mert az öltözõi jó hangulatot képesek a pályán nyújtott jó teljesítménnyé átalakítani. Én ezt kulcsfontosságú tényezõként tartom számon minden olyan csoportosulás esetében, ahol az emberek azért teljesítenek, hogy jobbak legyenek és elérjék céljaikat, legyen az a sportban, vagy az élet bármely más területén.

 

Emellett a napokban zajlik a Vuelta a Espana bicikliverseny is. Ez egy nagyon érdekes verseny és még egy hét van hátra a madridi befutóig.

 

Most elköszönök. Remélem folytatni tudjuk jó kezdésünket a következõ mérkõzéseken. Legyen szép hetetek!

 

Ölelés,

 

Juan


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!