Bailly izgatott Bajnokok Ligája debütálása okán

A Manchester United védõje, Eric Bailly izgatott, hogy ma este debütálhat a Bajnokok Ligájában, amellyel elmondása szerint egy régóta dédelgetett álma válhat valóra.


Az elefántcsontparti bekk kihagyni kényszerült a Vörös Ördögök két héttel ezelõtti, 3-0-s gyõzelemmel végzõdött FC Basel elleni nyitó csoportmérkõzését, miután az elõzõ idényben a Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõben kapott piros lapja miatt eltiltását töltötte.

 

A Premier League idei szezonjában kihagyhatatlannak minõsülõ középhátvéd várhatóan kezdõként kap majd lehetõséget José Mourinho csapatában a CSZKA Moszkva elleni ma esti Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen. Egy, a nemrég a MUTV-nek adott interjúban elmondta, alig bírja visszafogni izgatottságát azt illetõen, hogy pályafutása során elõször szerepelhet Európa elsõ számú kupasorozatában.

 

"Már a Bajnokok Ligáját illetõen is bevethetõ vagyok" - kezdte.

 

"Mostanra letöltöttem az eltiltásomat és nagyon boldog vagyok. Ez egy olyan dolog, amire már nagyon régóta várok. Elégedett vagyok és remélem ott lehetek majd a csapatban."

 

A manchesteriek az Európa-liga elõzõ szezonbeli kiírásával biztosították visszatérésüket a Bajnokok Ligája idei küzdelmeibe, Bailly pedig kijelentette, karrierje céljainak elérése szempontjából kettõzött figyelemmel fog koncentrálni erre a sorozatra.

 

 

"Számomra ez nagyon, de nagyon fontos, mert mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában játszhatok majd, de egészen eddig csak az Európa-liga adatott meg számomra" - tette hozzá, aki korábbi klubja, a Villarreal színeiben szintén csak a második számú európai kupasorozatban szerepelhetett.

 

"Az az álmom, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassak, most valóra válik. Boldog vagyok, és mentálisan készen állok a mérkõzésre."

 

Bailly az évek során irigykedve nézhette a Bajnokok Ligája összecsapásait, a csapat 3-as számú játékosa pedig rengeteg mérkõzésbõl merített inspirációt elsõ sorozatbeli mérkõzését megelõzõen.

 

"Vannak olyan Bajnokok Ligája mérkõzések, amelyek még nézõként is lenyûgöztek engem - mint például az elõzõ szezonbeli finálé a Real Madrid és a Juventus között. Rengeteg más hasonló mérkõzés is van, ezek pedig motiválóan hatnak rám."

 

"Nagyon fontos volt számomra, hogy addig a pillanatig, amíg nekem is megadatik, hogy a saját bõrömön érezhessem, milyen a Bajnokok Ligájában szerepelni, levonhassam a következtetéseket és a tapasztalatokat a sorozatot illetõen."

 

A CSZKA Moszkva - Manchester United Bajnokok Ligája csoportmérkõzést a FilmMánia csatorna közvetíti 20:45-tõl!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!