Egykori edzője támogatja Lindelöföt

Victor Lindelöf pályafutásának kezdete nem sikerült zökkenőmentesre a Manchester Unitednél, a Benfica edzőjének, Rui Vitorianak azonban nincsenek kétségei azt illetően, hogy José Mourinho irányítása alatt tündökölni fog.


A svéd középhátvéd hosszú időn át volt a Vörös Ördögök első számú átigazolási célpontja, akit végül 30.75 millió fontért a nyár folyamán sikerült is megszerezniük a portugál bajnok Benficától.

 

Beilleszkedése új állomáshelyén azonban finoman fogalmazva sem sikerült zökkenőmentesre. 

 

Ahhoz képest, hogy mindenki arra számított, egyből José Mourinho kezdőcsapatában találja magát, a 23 éves bekket egyelőre kímélik a Premier League által támasztott fizikai megpróbáltatásoktól.

 

Mindazonáltal Vitoria magabiztos azt illetően, hogy egykori játékosa hamarosan az Old Traffordon is ugyanolyan szerepkört vív majd ki magának, mint Lisszabonban.

 

 

"Ő egy remek kvalitásokkal rendelkező játékos, nem véletlenül játszik José Mourinho csapatában" - kezdte Vitoria a Manchester United elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésüket megelőző sajtótájékoztatón.

 

"Természetesen ha az ember a portugál bajnokságból a Premier League-be igazol, akkor van egy átállási és alkalmazkodási időszak, amelyre szükség van."

 

"De a jövőt illetően úgy látom, hogy Victor Lindelöf az egyik oszlopa lesz José Mourinho csapatának."

 

"Rengeteg értékkel rendelkezik, nagyon higgadt, élvezi a versenyhelyzetet, és nagyon jól használja ki a képességeit."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Benfica - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!