Mata: Előre kell tekintenünk

Most is, mint minden héten, Juan Mata blogbejegyzéssel jelentkezik. A spanyol 'maestro' beszél a Huddersfield elleni vereségről és az elkövetkezendő mérkőzésekről, a Swansea és a Tottenham ellen....


Üdv mindenkinek,

 

Nektek írni egy vereség után elég szokatlan ebben a szezonban, ez igaz. Nagyon pozitív eredményeket tudtunk felmutatni, de ezen a hétvégén nem játszottunk jól és pont nélkül jöttünk haza. Tudtuk, hogy ez a pillanat előbb, vagy utóbb el fog jönni, habár ez egy olyan dolog, amit természetesen sosem akartunk. Itt az idő, hogy tanuljunk a hibáinkból és menjünk tovább, ahogy szoktunk azért, hogy megmutassuk együtt a csapat összetartó erejét, amire a legnagyobb szükségünk van most, amikor nem mennek olyan jól a dolgok. A nyári Európai Szuperkupa vereség óta nagyon jól teljesítettünk mindenféle ellenfél ellen. Szombaton a Huddersfield jobban játszotta ki a kártyáit, mint mi és elvitték a három pontot. Most annyit tehetünk, hogy gratulálunk nekik és megyünk tovább. Ez nem egy sprint, hanem egy maraton, aminek messze még a vége.

 

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a meccs előtt győztünk Lisszabonban. Egy nagyon jó formában lévő Benficát győztünk le, akik tapasztaltak a Bajnokok Ligájában. A tabella első helye kilenc ponttal önbizalmat ad és megmutatja, hogy jók vagyunk sok szempontból is. Magától értetődő, hogy az elkövetkezendő mérkőzések nagy odafigyelést kívánnak, a különböző versenysorozatok eredményei attól függnek majd, hogy tudjuk őket kombinálni.

 

Ezen a héten is van két mérkőzésünk. Kedden folytatjuk a Carabao Cup-ban. A Swansea ellen játszunk majd a Liberty Stadiumban, szóval ez egy nehéz játék lesz. De mi vagyunk a címvédők és mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobbat nyújtsuk és tovább menjünk.

 

 

Van egy másik nagy mérkőzés is a jövő héten, ez a Tottenham ellen lesz. Visszatérünk az Old Traffordra, három mérkőzés után ez egy nagyon fontos meccs lesz. Ők az egyik legerősebbek a top csapatok közül és az a kulcs, hogy megmutassuk nekik az erényeinket, amiről már két hónapja beszélünk.

 

Most itt hagylak Titeket. Remélem jövő hétfőn pozitív hírekről beszélhetünk majd. Ahogy már mondtam, itt az idő, hogy megmutassuk, a szombati botlás csak ideiglenes és maradunk azon az úton, amit a szezon elején elkezdtünk.

 

Minden jót,

 

Juan Mata

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!