Korai csapathírek a Chelsea meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho egyelőre kivár, mielőtt véglegesítené utazó keretét a vasárnapi, Chelsea elleni idegenbeli rangadóra.


A menedzser elárulta, a következő napok fontosak lesznek, hogy döntést tudjanak hozni azt illetően, visszatérhet-e bárki a sérültek, így Michael Carrick, Marouane Fellaini, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic és Marcos Rojo közül.

 

Eközben, Jesse Lingardot a Benfica elleni 2-0-ra megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkőzés szünetében le kellett cserélni hátfájása okán. A középpályás, aki a londoni Kékek otthonában 2016-ban gólt szerzett az 1-1-re végződött bajnokin, azonban abban reménykedik, hogy hamar túl tud lendülni problémáján.

 

"Várnom kell még egy kicsit" - válaszolta a portugál menedzser, amikor a sérült listáján szereplő hat játékosról kérdezték.

 

"Normális esetben ez a sajtótájékoztató később szokott megrendezésre kerülni, így most még a péntek és a szombat is a rendelkezésünkre áll. Nem vagyok túlzottan optimista, de nem szeretnék hazudni se. Nem akarom, hogy az újságírók azt írják meg, hazugságot mondtam, amikor azt állítottam, nincs esélye annak, hogy bárki is felépüljön a következő meccsünkig - úgyhogy inkább csak annyit mondok, van még hátra két nap addig, hogy megerősítsem a várakozásaimat."

 

 

Mivel a csapat fővárosi kirándulását egy újabb válogatott szünet követi, így van némi remény azt illetően, hogy a színfalak mögött néhány jelenleg sérült játékos megkezdheti szükséges erőnléti állapotának visszanyerését.

 

A Chelsea számára nagy lökést jelenthet N'Golo Kante visszatérése, aki a Leicester Citytől való átigazolása óta már kétszer is betalált a Vörös Ördögöknek (egyszer a bajnokságban, egyszer pedig az FA-kupában). Antonio Conte legénysége a hét közben 3-0-s zakót kapott idegenben az AS Romatól, és valószínűleg nélkülözni lesznek majd kénytelenek Victor Moses játékát.

 

A Unitednek az utóbbi időben finoman fogalmazva sincs pozitív mérlege a Stamford Bridge-n, de pozitív hangulatban készülhetnek a bajnoki címvédő, egyben Mourinho egykori klubja elleni kulcsfontosságú találkozóra.

 

"Ez egy nagy dolog, mert nagy mérkőzés lesz egy nagy ellenfél ellen" - tette hozzá Mourinho.

 

"Ők a bajnoki címvédők, emellett pedig az ország kiemelkedő csapatai közül kettőnek lesz ez az összecsapása. De érzelmi szempontból ez csak egy újabb mérkőzés lesz számomra, nem több."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League. 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!