Lingard: Rashfordnak határ a csillagos ég

Jesse Lingard szerint Manchester Unitedbeli és válogatottbeli csapattársa, Marcus Rashford pályafutását hamarosan egyéni elismerések is színesíteni fogják.


A két játékos olyan különleges estére készülhet a Wembleyben, amely nem mindennapos, ugyanis az angol válogatott színeiben ma este Brazíliával mérkőzhetnek meg, a Vörös Ördögök két saját nevelésű játékosa pedig ég a vágytól, hogy bizonyíthasson Gareth Southgate-nek a Háromoroszlánosok idei utolsó megmérettetésén. 

 

Lingard az Inside Unitednek adott interjújában több téma mellett hosszasan beszélt a nemrég 20. születésnapját betöltő Marcus Rashfordról, akivel kapcsolatban nehezen tudta véka alá rejteni elismerését.

 

"Szerintem ha ugyanígy folytatja, ahogy most játszik, akkor az egyéni elismerések is megtalálják hamarosan" - kezdte Lingard a két szezonnal ezelőtt üstökösként berobbant társáról.

 

 

"Gólt szerez, gólpasszt ad, folyamatosan ott van abban a csapatban, amelyben mindig is szeretett volna, úgyhogy biztosra vehetjük, hogy a díjak se fogják elkerülni."

 

"Hatalmasat fejlődött. Amikor először láthattuk a felnőtt csapat színpadán, akkor még egy kicsi, sovány srác volt! Azóta sokat ért, tapasztalatokat gyűjtött, emellett pedig erősebb és gyorsabb is lett."

 

"Szerintem csak meg kell néznünk a lövési erősségét, a technikáját, a góljait és az asszisztjait - sokoldalú játékossá avanzsált. Ha ugyanígy folytatni tudja a fejlődését és tanul a tapasztalataiból, akkor nem kérdéses, hogy igazi klasszis játékos válhat belőle."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!