Mourinho: Zlatan még idén visszatér

A Manchester United menedzsere a Sky Sports Newsnak elmondta, hogy Zlatan Ibrahimovic közel van a visszatéréshez.


Jose Mourinho a Sky Sports Newsnak adott interjújában tért ki arra, hogy Ibrahimovic még az év vége előtt bevethető lesz. A csatár – aki még az előző szezonban szenvedett térdsérülést – tervek szerint jövő hónapban a listavezető városi rivális elleni bajnokin térhet vissza.

 

Ezzel ellentmondva viszont a The Sun szerint mind ő, mind Paul Pogba opció lehet a hétvégi Newcastle elleni találkozóra.

 

A 35 éves játékos októberben Carringtonban újra edzésbe állt és Mourinho beszélt arról az érzéséről, miszerint a svéd még a 2017-es naptári év vége előtt visszatér.

 

 

„Ő egy oroszlán, egy harcos” – mondta a portugál mester. „Úgy gondolom, ez egy jó jellemzés róla, mindig megvan benne a düh és ez az, ami miatt már majdnem teljesen felépült.”

 

„Ahogy számítottunk rá, lerövidült a felépülésének az ideje, és ahogy pár hete is mondtam, már 2017-ben visszatér, ami egy csodálatos felépülés.”

 

Múlt hónapban Ibrahimovic orvosa, Freddi Fu figyelmeztette páciensét, hogy ne siesse el az áprilisban az Anderlecht ellen elszenvedett térdsérüléséből való visszatérését.

 

Ibrahimovic – aki az előző szezonbeli 28 góljával a United házi gólkirálya volt – augusztusban írta alá egy éves szerződését, valamint a klub Bajnokok Ligája keretébe is nevezve lett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!