Csapatként erősebbek vagyunk

A Manchester United párosa, Marcus Rashford és Ander Herrera kulcsfontosságúnak tartja a csapat sztárjátékosainak visszatérését az előttük álló hektikus időszakot megelőzően.


Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic és Marcos Rojo sérüléseikből való felépülésüket követően mind visszatérhettek az utóbbi hetek mérkőzésein, és a legutóbbi, Brighton elleni összecsapáson Pogba és Zlatan is a pályán volt, míg Rojo a kispadról figyelhette az 1-0-s hazai győzelemmel végződött összecsapást az Old Traffordon. Remélhetőleg már nem kell sokat várni arra se, hogy Michael Carrick újra a társak között lehessen, miután pénteken közleményt adott ki egészségügyi állapotáról.

 

Rashford - aki 79 percig volt a pályán a Sirályok ellen, mielőtt Fellaini állt volna be a helyére csereként - elismerte, nehéz volt úgy dolgozniuk, hogy közben társaik rehabilitációjukért küzdöttek, de a pályára való visszatérésük mindenkinél pozitív hatást váltott ki.

 

"Nehéz egy játékosnak azt látnia, hogy egy társa több hónapot kénytelen kihagyni, és itt most nem csak a futballra, hanem mint magánemberre is gondolok" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Egyfajta boldog vibrálás jelent meg a keretben azáltal, hogy mindannyian visszatérhettek."

 

"Biztos vagyok benne, hogy mindegyikük nagyon boldog, hogy újra játszhat, és ha velük a csapatban továbbra is képesek vagyunk győzni, akkor az segít mindent a helyére tenni náluk is."

 

 

Herrera sietett sulykolni, mennyire fontos, hogy egy teljesen egészséges kerettel tudjanak az előttük álló feladatokra készülni.

 

"Nagyszerű újra a fedélzeten tudni őket, velük a keretben pedig sokkal erősebbek vagyunk" - tette hozzá a baszk középpályás.

 

"Marcos lenyűgöző volt a Basel ellen - nem lehetett észrevenni a különbséget a sérülése előtti, és a mostani önmaga között. Fantasztikusan dolgozott azért, hogy visszatérhessen."

 

"Zlatan lépésről-lépésre halad, mert az ő sérülése még rosszabb volt, és Mike [Carrick] is hamarosan újra köztünk lehet. Velük erősebbek vagyunk, visszatérésükkel pedig optimistán tekinthetünk előre azért, hogy minden címért versenyben legyünk."

 

Az egykori Athletic Bilbao játékos 17 mérkőzésen szerepelt ebben a szezonban, és elmondása szerint izgatottan várja az előttük álló sűrű időszakot, amely a keretük minden tagja számára lehetőséget fog biztosítani arra, hogy letegye névjegyét.

 

"Szerintem ez a legjobb dolog, amely egy játékost érhet. Futballistaként a lehető legtöbb mérkőzésen játszani akarunk, és mindig a csapat tagjai akarunk lenni. Rengeteg játékosunk van, tele vagyunk klasszisokkal, akik ezáltal számtalan mérkőzésen megcsillanthatják képességeiket, ez pedig fantasztikus mindannyiunk számára."

 

Rashford ezzel egyetértve hozzátette:

"Remek, hogy ennyi mérkőzésen van lehetőségünk játszani, és bár azt jobban szeretjük, ha fejben egyszerre csak egy mérkőzésre kell koncentrálhatunk a sűrű időszakokban, mire karácsonyhoz érünk, addigra már sok szempontból egyértelműbbé válik, hogy mely sorozatokban hogy állunk és milyen trófeákért lehetünk harcban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!