Kérdéses Mkhitaryan jövője

José Mourinho a Henrikh Mkhitaryan jövőjét taglaló pletykákat nem csitítva kijelentette, minden játékosnak megvan az ára.


Mkhitaryan az utolsó nyolc alkalomból hétszer is kimaradt a meccsnapi 18 fős keretből, utolsó alkalommal november 25-én a Brighton ellen lépett pályára csereként.

 

A United menedzsere kijelentette, az örmény válogatott játékos helyét jelenleg azok töltik be, akik jobban megérdemlik, hogy szerepelhessenek, ez pedig azokat a pletykákat táplálja, miszerint a középpályás távozhat az Old Traffordról már a januári átigazolási időszak alatt.

 

Mourinho elmondta, boldogan elenged játékosokat, ha az értük kért összeget hajlandó más klub kifizetni.

 

"A megfelelő összegért hajlandó vagyok elengedi játékosokat, ezt, a klub számára kedvező nézőpontot vallom menedzserként. Minden játékosnak megvan az ára" - nyilatkozta Mourinho a West Brom elleni, vasárnapi találkozó előtt.

 

"Ha egy játékos boldogtalan, ha kéri, hogy távozhasson és olyan összegű ajánlat érkezik érte, amit megfelelőnek találtunk, ahogy történt az Memphis [Depay] és Morgan [Schneiderlin] esetében, sosem mondanék nemet."

 

 

José azt is elárulta, nem rajong a januári átigazolási időszakért, azonban ki fogja használni az alkalmat, hogy megerősítse keretét, ha egy célpont elérhetővé válik.

 

"Nem vagyok nagy híve a januári átigazolási ablaknak, de vannak olyan játékosok és olyan helyzetek, amikor esélyed nyílik cselekedni és azt nem hagyhatod elúszni" - mondta.

 

"Nem szeretem a januári átigazolási időszakot. Azonban ha meg tudsz venni egy játékost, akit júniusban amúgy is szeretnél megvásárolni, és lehetőséged van pár hónappal előbb megszerezni őt, az nagyszerű."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!