Az Inter figyeli Mkhitaryan helyzetét

A Sky Italia úgy értesült, az Inter szemmel tartja Henrikh Mkhitaryan manchesteri helyzetét.


A United menedzsere, Jose Mourinho még novemberben arról beszélt, hogy azért tette ki a kezdőből az örmény támadó középpályást, mert nem volt elégedett teljesítményével.

 

Micki november 5-én, a Chelsea elleni bajnokin volt kezdő utoljára a PL-ben, bár legutóbb, a Burnley elleni 2-2-es döntetlen második félidejében pályán volt.

 

Az olasz Sky szerint az Inter több játékost is figyel, egyike a Vörös Ördögök támadója, Mkhitaryan, de nézik a Barcától Gerard Deulofeut és a PSG-ben játszó Javier Pastorét is.

 

 

Deulofeu - aki november óta nem játszott a spanyol klubban, ráadásul októberben volt utoljára kezdő bajnokin - nem igazán mondható Ernesto Valverde elsőszámú választásának és januárban kölcsön is adhatja a klub.

 

Piero Ausilio, az Inter igazgatója a minap Pastore esetéről ennyit mondott: "Meg kell értenünk, mit akar a Paris Saint-Germain tenni. Nem hiszem, hogy bárki vitathatná kvalitásait. Ő egy fontos játékos, örülünk, hogy az Intert egy lehetőségnek tekinti, de még korai bármiről is beszélni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Southampton

Premier League 21. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!