Ibrahimovic Amerikába tart?

Számos hírforrás erősítette meg az ESPN-nek, hogy a Los Angeles Galaxy együttese igen közel jár a Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic szerződtetéséhez.


Először az ESPN televíziós elemzője, Taylor Twellman számolt be a legfrissebb kapcsolatfelvételről a Galaxy és Ibrahimovic között, bár azt sietett leszögezni, hogy az ügylet még egyáltalán nem köttetett meg.

 

Hírforrások azt is megerősítették, amennyiben Zlatan a távozás mellett dönt, azt az úgynevezett célzott allokációs tőke bevonásával tudja előidézni a Galaxy, tehát nem lesz kiemelt játékosa a korábbi többszörös MLS-bajnok együttesnek. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy Ibrahimovic fizetésének fedezetére szponzorok, vagy más források bevonására is szükség lesz-e.

 

A két fél már korábban is járt hasonló cipőben, mielőtt Ibrahimovic tavaly áprilisban nem szenvedett súlyos térdsérülést, amely következtében az akkori egyeztetések megrekedtek.

 

Valósággá válik? 

 

A 36 éves svéd azóta már visszatérhetett a pályára, és ebben a szezonban eddig 7 bajnoki és egy kupamérkőzés áll a neve mellett. Mindazonáltal a korábbi válogatott játékos decemberben újabb sérülést szedett össze, bár hírek szerint ezen a héten újra edzésbe állhat.

 

A nemrég szerződtetett Alexis Sanchez érkezése valószínűleg tovább csökkenti majd Ibrahimovic játékperceit a Vörös Ördögöknél.

 

Ez pedig megnyithatja az utat a Galaxy előtt, hogy ismét felvegyék a fonalat a játékos megszerzését illetően, amely kapcsán az egyik hírforrás azt állítja, a tárgyalási folyamatban "még soha nem jutottak ennyire messzire" a felek.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!