FA-kupa: Az 5. fordulóban is idegenben

Idegenben, a Birmingham City vagy a Huddersfield Town lesz a Manchester United ellenfele az FA-kupa 5. fordulójában, amelyet majd február 16 és 19 között rendeznek.


A nyolc párosítást a holland legenda, Ruud Gullit és a United egykori akadémistája, Robbie Savage sorsolta ki hétfőn este, három nappal azt követően, hogy a Vörös Ördögök a negyedosztályú Yeovil Town 4-0-s idegenbeli legyőzésével biztosították helyüket a legjobb 16 csapat között.

 

A Huddersfield Town szombaton 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Birmingham City ellen, miután Steve Mounie vezető találatát Lukas Jutkiewicz egyenlítette ki a második félidőben. Így a két csapat újrajátszásra kényszerült, hogy eldöntsék, ki fogadhatja majd a manchesterieket, amelyre jövő kedden, a St. Andrew's-ban kerül majd sor.

 

 

José Mourinho és legénysége számára nem kevesebb a cél az FA-kupában, mint hogy ott lehessenek a május 19-i döntőben. Egy esetleges győzelem a Wembleyben a klub történetének 13. sikere lehetne a világ legrégebbi kupasorozatban, így ismételten beállíthatnák a tavalyi győztes Arsenal rekordját, akik jelenleg egyedüliként birtokolják a legsikeresebb csapat címét. Az már egészen bizonyos, hogy idén nem kerülhet sor címvédésre, miután az Ágyúsok már a 3. fordulóban búcsúzni kényszerültek, és így járt egy másik Premier League topcsapat, a Liverpool is, amelynek hazai pályán a West Bromwich Albion parancsolt megálljt és győzte le őket 3-2-re.

 

Az 5. forduló párosításai:

Sheffield Wednesday v Notts County vagy Swansea City
West Bromwich Albion v Southampton
Chelsea v Hull City
Leicester City v Sheffield United
Huddersfield Town vagy Birmingham City v Manchester United
Millwall vagy Rochdale v Newport County vagy Tottenham Hotspur
Brighton & Hove Albion v Coventry City
Wigan Athletic v Manchester City


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!